Wysłany: Pon Lis 03, 2008 22:45 [wszystkie] jakość części różnych producentów
Tak konkretnie, to chciałem zapytać o kopułkę i palec rozdzielacza, tomateam ma KW i MG Rover, te drugie są cztery razy droższe. Które polecacie kupić?
A ogólnie, może by zrobić wątek o producentach części. Z tego, co pamiętam, przewijają się jeszcze takie marki jak: Valeo, Facet, Kager. Czy któreś polecacie lub odradzacie? Czy części oryginalne są warte swojej ceny (w stosunku do zamienników)? itd.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 22:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja mam kopułkę KW i palec facet do tego świece NGK 28 i kable Champion i dopiero po roku zaczęło mi delikatnie szarpać na zimnym silniku (po tym jak stał 2 tygodnie na deszczu )...
wiem, że zespół rozdzielacza mam kosztowy, (i w kilku przypadkach na forum okazało się, że zbyt kosztowy i nie wytrzymał zbyt długo), ale ja chyba miałem szczęście... i nie żałuję wyboru (zwłaszcza, że w chwili kiedy kupowałem nie miałem dużego nadmiaru )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum