Mimo, ze to dzial do pozdrowien, to ja chcialem niniejszym poslac pare grubszych i mniej stoswnych slow, ktore pozostawiam w domysle.
Slowa te kieruje do kierowcy i pasazera (dwoch chamów), czapki z daszkiem na Yo Ziom, stylizacja na ABSy (absolutne braki szyji), niestety za malo jeszcze papki zjedli i pare latek musi minac zanim dojda do wymarzonej przez siebie sylwetki.
A skad moje kasliwe komentarze?
Otoz dwaj panowie, jako jedyni na zakorkowanej rano wislostradzie, urzadzili sobie rajd za karetka pogotowia. Szkoda, ze nie mieli radia CB bo by posluchali na swoj temat.
Mieli swietny ubaw. W koncu ktos z innych uczestnikow skutecznie zablokowal im droge i wrocili do szyku. Na nic sie zdaly te ich pedy bo i tak sie spotkalismy na kilka km dalej.
Po cichu licze, ze pozyczyli samochod i jak tylko dojada do celu wsiada z powrotem w swojego golfa
Niebieski Rover 420Di nr rej. ZKO
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Paul myślę że tacy ludzie raczej nie ukradliby R. mieszkam obok siłowni i widzę czym jeżdżą.glównie są to audi a3, mercedesy które wcześniej byly taksówkami u naszych zachodnich sąsiadów oraz vw golfy,tak więc podejrzewam że ich auto się zepsulo i R pożyczyli od kogoś
ee na bank za kolkiem siedzial ktos z warszawy, ja bym tak w "obcym" miescie nie zapitalal
Tia... "Oczy wiście"...
Codziennie mogę zrobić kilka wesołych filmików "importów" dokonujących cudów na warszawskich ulicach.
Nie mówię, że warszawiacy jeżdżą pięknie i nie cwaniakują, ale "przyjezdni" na stałych występach są conajmniej równie pomysłowi, jeśli nie bardziej.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
a czy ja sie denerwuje?
napisalam, bo az sie prosilo, zeby tak napisac, ale przeciez widze jak zachowuja sie niektore kobiety na drodze..
z tym, ze powiedzialabym, ze w wiekszosci przypadkow jest to zachowanie dokladnie na rowni z mezczyznami
E... mnie poza jednym przypadkiem kobiety na drodze nie wkurzaja;)
Wrecz przeciwnie, jak wlaczam kierunek i chce wjechac na drugi pas, to zadna nie dociska gazu do podlogi zeby mnie nei wpuscic. Hamuja, wpuszczaja i jest fajnie.
Jeden raz, o ktorym wyzej pisalem, dotyczyl Pani ktora po chamsku z pasa awaryjnego wcisnac sie probowala na moj pas... ni cholery nie wpuscilem. Jak juz sie jej udalo jakos przedrzec przez dwa pasy dogonila mnie, zrownala sie ze mna i jak odwrocilem w kierunku niej wzrok pokazala mi srodkowy palec i pojechala dalej
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wrecz przeciwnie, jak wlaczam kierunek i chce wjechac na drugi pas, to zadna nie dociska gazu do podlogi zeby mnie nei wpuscic. Hamuja, wpuszczaja i jest fajnie.
a ja zauwazylam, ze to predzej facet wpusci niz kobieta. chyba, ze to kwestia zaleznosci plci
a jesli chodzi o to, jak niektore kobiety jezdza daleko szukac nie musze- przyklad mam w postaci swojej mamy. sama sie wpycha i nie patrzy co ktos tam od niej chce, dlaczego wogole trabi, przeciez ona tylko wjechala. ale niech ktos przed nia sie wcisnie (ot chocby w korku, kiedy zostawi troche miejsca i naturalnym jest, ze sie z tego korzysta zeby pas zmienic)- bedzie trabila, krzyczala i wymachiwala rekami.. ba, trabic bedzie, jesli ktos wjedzie 2 samochody przed nia- kierowcy wokol nie wiedza o co chodzi, ale ona musi
i obowiazkowo pretensje, ze sie jej zwraca uwage, przeciez ona ma racje.
dla mnie niepojetym jest utrudnianie innym kierowcom zycia- po co?
ehh.. i znow OT sie zrobil
a ja zauwazylam, ze to predzej facet wpusci niz kobieta. chyba, ze to kwestia zaleznosci plci
Chyba nie...
Mam to samo wrażenie - mam takie ulubione miejsce, gdzie włączam się do ruchu na Prymasa Tysiąclecia - facet kazdy popatrzy na czekających na włączenie się i tak co trzeci wpuści, a kobiety patrzą przed siebie wogóle nie spoglądając na tych czekających i może co 20 spojrzy i wpuści.
I to nie tylko moja obserwacja, ale również mojej Gosi.
Tylko jeszcze nie wiem, czy kobiety patrzą przed siebie, bo są tak skupione na światłach stop auta toczącego się przed nimi 5 km/h w korku, czy też nie chcą mieć wyrzutów sumienia, że spojrzały, zauważyły czekających i nie wpuściły, bo trochę to tak wygląda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum