Pozdrawiam kolege Tuxedo z granatowego R75 nr rej. WGS
Stalismy na swiatlach razem na ul. Korotynskiego. Ty pojechales prosto a my w lewo.
Patrzylem sie na auto i na samochod, ale pewnie nie poznales bo coz moglby od Ciebie chciec koles z czarnej mazdy 6
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pozdrawiam kolege Tuxedo z granatowego R75 nr rej. WGS
A dzięki i wzajemnie pozdrawiam serdecznie z tym, że moje 75 to arden green - tak, tak było brudne bo we wtorek mieli awarię na myjni na BP przy ratuszu
MaReK napisał/a:
Stalismy na swiatlach razem na ul. Korotynskiego.
Faktycznie - często stoje na tej krzyżówce - ot daka dola że obowiązki zawodowe trzymają mnie w biurowcu asseco
MaReK napisał/a:
Patrzylem sie na auto i na samochod, ale pewnie nie poznales bo coz moglby od Ciebie chciec koles z czarnej mazdy 6
no faktycznie na czarną mazdę 6 zwróciłem uwagę ale Ciebie nie poznałem, jakiś klaksonik i machnięcie a napewno bym skojarzył
A dzięki i wzajemnie pozdrawiam serdecznie z tym, że moje 75 to arden green - tak, tak było brudne bo we wtorek mieli awarię na myjni na BP przy ratuszu
Faktycznie jest ciemno zielony, ale... wiesz dla mnie kazdy ciemny to grantowy
tuxedo napisał/a:
no faktycznie na czarną mazdę 6 zwróciłem uwagę ale Ciebie nie poznałem, jakiś klaksonik i machnięcie a napewno bym skojarzył
Nie bede sie wspolnikowi mieszal do jazdy Poza tym ja tak do konca, dopoki nie zobaczylem Twojej rejestracji i naklejki klubowej nie wiedzialem czy to Ty, bo troszke twarz zaslanial slupek przedniej szyby
To Ty z tarchomina tam sie udajesz? To przez ta zwezke na Torunskiej to troche musisz stac ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
To Ty z tarchomina tam sie udajesz? To przez ta zwezke na Torunskiej to troche musisz stac ?
No jak wyjadę o między szóstą a szóstą piętnaście to jadę 25 minut , ale ile można wstawać o 5:15
Dzisiaj jak normalny biały człowiek wyjechałem za piętnaście ósma i udało mi się tę trasę pokonać w godzinę - rewelacja, zaczynam się wściekać gdy dojazd przekracza 1,5h
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum