Wysłany: Czw Lis 13, 2008 19:13 [ R200 2.0 SDI 99' ] Przekladka siedzen z R25 do R200...
Witam...
Pytanie jak w temacie tzn bedzie jakis problem? Ktos wie? Mam od niedawna R200 sprowadzonego z Wloch i nie mam zaglowkow z tylu chce kupic komplet foteli i kanape od R25 ale pytanie czy idealnie pasuja do R200? Z gory dzieki za odpowiedzi!!
Pozdrawiam,
spin4cz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Heh a koles od siedzen jakis zalosny... wszystko bylo cacy i zaglowki z tylu byly ale jak zapytalem czy sa 2 czy 3 zaglowki (smsem) to zero odpowiedzi, zadzwonilem po czym okazalo sie ze wcale zaglowkow (juz?) nie ma zal mi takich ludzi...
No ale chociaz jest upewnienie innych forumowiczow, ze mozna bez problemu przelozyc z R25 do R200 i vice versa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum