Tomaszi, największa różnica to CDE I CDA
Osobiście mam CDA-9884. Gra rewelacyjnie... Doskonała jakość dźwięku. Nawet mimo mojego antytalentu elektronicznego (podłączenie głośników)
Mhm, ok - pierwszego już nie ma, więc nie wiemy o co chodziło
A ten Sony, czego nie ma co ma Alpine a co nie jest wcale tak istotne, że jest dwie i pół stówki tańszy?
Kiedyś mieliśmy Sony, i jakoś tak średnio mi podchodził, zarówno pod względem ergonomii jak i wyglądu Bo dźwiękowo...ani na plus ani na minus w porównaniu choćby ze starym JVC które mam obecnie (wygląda TAK, ale co to za model pojęcia nie mam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
JVC które mam obecnie (wygląda TAK, ale co to za model pojęcia nie mam )
Azazel wygląda coś jak KD-G161
[ Dodano: Sro Lis 19, 2008 01:21 ]
ooo.. znalazłem aukcję na alledrogo, wygląda identiko jak twoje, ale widzę że występowały w różnych maściach -całe śrebrne, czarne
[ Dodano: Sro Lis 19, 2008 01:34 ]
wild_weasel napisał/a:
Tomaszi, największa różnica to CDE I CDA
CDA chyba z procesorem dźwięku są, ale coś więcej na ten temat że tak głupio zapytam
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
CDA i CDE różnią się bebechami. CDA ma lepszą (rzekomo ) mechanikę w środku. Mój CDA z tego co kojarzę nie ma procesora dźwięku. Ale i tak gra przecudnie
Więcej szczegółów na pewno zna kolega michone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum