Hej ile w ogole jest czlonkow forum z Bialegostoku?
Mozna by bylo sie zapoznac pokazac ze swoim autkiem jak bedzie pare osob chetnych to mozna gdzies podjechac cyknac pare fotek czy teraz jak jest snieg posmigac na recznym na lotnisku czy cos
Ja to akurat mam pare poprawek blacharskich i jesli mieli bysmy do fotek sie ustawiac to najlepiej za miesiac wtedy pewnie juz zalatwie wszystko
Ostatnio zmieniony przez thef Sob Cze 27, 2009 08:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 20:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 08:11
Trochę nas jest, tylko niestety trochę ciężko się zebrać.
W sumie to rozumiem. Jedni pracują, inni się uczą, inni mają inne ważne rzeczy na głowie.
Ale mam pewien sposób na zorganizowanie spociku (choćby był dwuosobowy) i niedługo zacznę wprowadzać to w życie.
Niedługo bo muszę jeszcze na parę dni wyjechać z Białegostoku i przy okazji założyć zimóweczki...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Miłośnicy marki Volvo z Białegostoku spotykają się 7.12 pod Pałacem Branickich - może chętni by się podłączyli i byśmy stworzyli spocik wspólny z nimi? Mogło by być fajnie - dwie dość prestiżowe marki na jednym podwórku ..
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 18:49
Odkopuję i proponuję mały spocik Białostocki w najbliższy weekend. Bo póki co, na coś większego nie ma możliwości...
Osobiście jestem za sobotą w godzinach ściśle południowych (11-12), bo popołudniami nie mam możliwości. Miejsce do ustalenia...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Miłośnicy marki Volvo z Białegostoku spotykają się 7.12 pod Pałacem Branickich - może chętni by się podłączyli i byśmy stworzyli spocik wspólny z nimi? Mogło by być fajnie - dwie dość prestiżowe marki na jednym podwórku ..
Poniewczasie, ale kontynuujcie dobre związki z Volvo, fajni ludzie, już raz z nimi się spotkaliśmy
A tu szukajcie potencjalnych ziomków :
http://forum.roverki.eu/seeker.php
Odkopuję i proponuję mały spocik Białostocki w najbliższy weekend. Bo póki co, na coś większego nie ma możliwości...
Osobiście jestem za sobotą w godzinach ściśle południowych (11-12), bo popołudniami nie mam możliwości. Miejsce do ustalenia...
ja się piszę
Spocik z Volviakami się udał - żałujcie że was nie było ...
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 09:22
No to skoro jest nas już dwóch, to spot będzie
Pytanie tylko gdzie się spotykamy?
damiwr, może kiedyś uda się nam spotkać i z Tobą....
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 15:32
jak w ta sobote to ja odpadam w tych gidznach-szkoła i to z egzaminem
spotkać się najlepiej gdzieś w miarę ciepłym miejscu - parkingi supermarketów odpadają - bo tam za dużo ludzi będzie... myśleć i kombinować
Może stacja paliw Pronar na wylocie z Wasilkowa?? z widokiem na Świętą Wodę
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 17:33
Niby pomysł niezły, ale ze względu na to, że spocik mały, to nie wyrywałbym się poza Białystok. Proponował bym może jakieś piękne krajobrazy ul. Młynowej, gdzieś koło Siennego Rynku przy Legionowej, czy pod którymś z kościołów...
Co do godziny to 12-12.30 by mi pasowało, bo okazało się że wcześniej nie mogę, a czas wolny jestem tylko do 14...
oj widać że większość przed świętami czasu nie ma - nie wiem czy jest sens w tak nielicznym gronie się zbierać.
W okolicy młynowej (rynek sienny) chyba będzie jakiś jarmark świąteczny... - chyba dość słaba lokalizacja i nie wiem gdzie można by było na spokojnie się ustawić - może jakaś stacja paliw - ciepło w środku, można kawę lub herbatę zakupić
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 00:36
To która? Może na Jagienki/ Poleska? Co tam jest? Shell czy coś takiego?
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 09:05
Jeśli 12.30 pasuje to będzie fajnie...
Także info dla każdego gdzie i o której nas znaleźć... Może się ktoś jeszcze namyśli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum