Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 20:52 [R620] Urwane koło
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam, mam powazny problem. A mianowicie rok temu mialem robione calutkie przednie zawieszenie w serwisie fiata. Dzis jadac ok.60km/h urwało mi sie przednie kolo. Mechanicy ktorzy mnie holowali powiedzieli ze wypadlo ze sworznia, a to mialem wymieniane na 100%, nawet stare czesci mam, Tylko nie mam zadnych dokumentow paragonu ani faktury tylko oni wszystko wprowadzali w komputer. Co mam teraz robic? Przeciez to bedzie troche kosztowalo, nawet blotnik i drzewi zostaly przestawione.. Czy mam jakies szanse? czy poprostu mnie zaraz oleja?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 14:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 20:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, mam powazny problem. A mianowicie rok temu mialem robione calutkie przednie zawieszenie w serwisie fiata. Dzis jadac ok.60km/h urwało mi sie przednie kolo. Mechanicy ktorzy mnie holowali powiedzieli ze wypadlo ze sworznia, a to mialem wymieniane na 100%, nawet stare czesci mam, Tylko nie mam zadnych dokumentow paragonu ani faktury tylko oni wszystko wprowadzali w komputer. Co mam teraz robic? Przeciez to bedzie troche kosztowalo, nawet blotnik i drzewi zostaly przestawione.. Czy mam jakies szanse? czy poprostu mnie zaraz oleja?
a w tym czasie nie wjechales w jakas dziure przypadkiem ?
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 18:15
Byłem w serwisie i prosząc o wydruk z komputera okazało się ze był wymieniany TYLKO jeden sworzeń, gdy ja chciałem DWA. Ahh warszataty. A naprawa z lakiernikiem wyniesie ok 1600zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum