Najpierw w prosto , potem w prawo a potem juz prosto , czas przejzadu jakieś 12-16 minut zależnie od złapanych czerwonych światełek . Bo przez centrum jakoś mi sie nie widzi .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Bedzia miał ktoś żabe co by podnieść autko i do skrzyni oliwy dolać??
Można dolać od góry, tylko nie ma się kontroli ile się wlewa
[ Dodano: Nie Lis 30, 2008 00:20 ]
MaReK napisał/a:
Nie prosciej do lazienkowskiej, potem do zachodniego, do powstancow slaskich i na spot ?
Mniej swiatel chyba
To chyba lepiej z Zachodniego cały czas prosto do Górczewskiej i do Postańców Śląskich. Wcześniej gdy za "eską" był wiazd na górę, był najlepszy dojazd, bo na rondzie odbijało się w lewo i w Powstańców w lewo. Trochę dalej, ale szybciej... i była okazja po "esce" się kajtnąć
do skrzyni oleju dolewam , wiec jak to taka sama procedura jak w pg1 i MTF - MAM TOMI TWOJ OLEJ O_o - to moge zabrac narzedzia, stzrykawki itp na spota i dolejemy - gora 15 min
mi tam wszystko jedno ze wsi wiem jak najszybciej, ale pojade za reszta
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 07:40
maniaq napisał/a:
do skrzyni oleju dolewam , wiec jak to taka sama procedura jak w pg1 i MTF - MAM TOMI TWOJ OLEJ O_o - to moge zabrac narzedzia, stzrykawki itp na spota i dolejemy - gora 15 min
Mam pół litra elf tranself 75w-80 jak coś a ten jest zgodny ze specyfikacją chyba:] , komplet kluczy nasadowych mam ale niewiem czy nie trzeba plaskich a takich niemam , a dolewka od góry jest bardzo interesującym pomysłem bo w taki mróz sięganie pod spód to ekstremalna sprawa.
To chyba lepiej z Zachodniego cały czas prosto do Górczewskiej i do Postańców Śląskich.
No dokladnie o tym pisalem, tylko zabraklo mi gorczewskiej - skrocilem troche
W sumie ze stacji NESTE przy galeri moktow to Hynka/Lopuszanska do Al. Jerozolimskie i do zachodniego maginczym tunelem dla tirow, do ktorego jednak zaden tir nie wjedzie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum