Witam,
znalazłem w necie obraz płyty z softwarem do naszych roverków. Nazwa softu taka, jak w tytule - opis zbędny . Fajny program i do tego całkiem przydatny.
Ma to jakieś 140MB, format Nerowski .nrg. Działa bardzo dobrze na XP.
Czy jest ktoś zainteresowany? Jeśli tak to mogę przesłać jakimś programem, albo wrzucić na jakiegoś FTP'a.
....a może na klubowym www by się wygospodarowało trochę miejsca?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 20:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 09:35
Limit pobrań pliku został wyczerpany....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
znalazłem w necie obraz płyty z softwarem do naszych roverków
jak widzisz jest zainteresowanie Twoim znaleziskiem więc najlepiej by chyba było gdybyś podał po prostu link do strony gdzie ten program znalazłeś
ywis napisał/a:
Co to jest za program Panowie, konkretnie?
leszek95b napisał/a:
sorry ale nie chce mi się pisać szczegółów
to pozostawiam bez komentarza
ywis, jeśli dobrze rozumiem ten program to wyszukiwarka czasów napraw (często niezbędne narzędzie do szacowania wartości naprawy w warsztacie) oraz dekoder błędów
[ Dodano: Sob Gru 06, 2008 10:42 ]
nie zwróciłem uwagi, że damiwr już to napisał ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Witam,
znalazłem w necie obraz płyty z softwarem do naszych roverków. Nazwa softu taka, jak w tytule - opis zbędny . Fajny program i do tego całkiem przydatny.
Ma to jakieś 140MB, format Nerowski .nrg. Działa bardzo dobrze na XP.
Czy jest ktoś zainteresowany? Jeśli tak to mogę przesłać jakimś programem, albo wrzucić na jakiegoś FTP'a.
....a może na klubowym www by się wygospodarowało trochę miejsca?
Jest przydatny manual do serii 200 i 400 i chyba tylko tyle kody i czasy naprawy szkoda że kosztów nie ma na polskie :0
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum