Wysłany: Nie Gru 07, 2008 17:23 [R620] Woda w bagażniku pod podłogą wokół zapasu :(
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam!
Mam sporo wody w bagaju a dokładnie w okolicy zapasu, nie wilgoć tylko sporo kropli. Po zamknieciu pokrywy od zapasu nie widac śladów, czyli chyba nie z szyby poprzez uszczelki. A od dołu skąd? hmmmm
HELP
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 14:19, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 17:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie wiem może sprawdź jakieś kanaliki odpływowe może jest zapchane coś, albo może był bity w tył i niezbyt pasuje coś no i przecieka... pozdejmuj wszystko i poszukaj a najlepiej polej wodą na bagażnik to pewnie znajdziesz drogę którędy się dostaje to nieszczęsna woda... Daj znać co wynikło
Simon89r, Bity nie był napewno, a góra nie idzie bo górna strona podłogi jest sucha od spoku juz nie. Wybebesze to wszystko to oblookam, moze ktoś ma jeszcze jakieś koncepcje??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 19:28
RoBBoD, popraw proszę w temacie ten "bagaj" na słowo, które istnieje w języku polskim. Niektórzy szukają rozwiązań swoich problemów za pomocą opcji szukaj, ale na "bagaj" pewnie nikt z nich nie wpadnie
Mi też się skrapla w bagażniku po prawej stronie.... sądzę że to wina różnicy temperatur bo to nad tłumikiem. Ja mam z kolei od góry czyli na wierzchu. ale nie jest mokra wykładzinka tylko jak rosa....
oglądałem jedną 600 i było dokładnie to samo, po deszczu woda w bagażniku w miejsce zapasu. Zacieki wskazywały, że woda cieknie ze strony anteny;) może warto to sprawdzić;)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum