_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 18:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kurcze jak tak to sobie czytam to az sie ciezko na sercu robi ze jeszcze nie pojechalem do Wawy odwiedzic znajomych z zdawnych lat. 5min u znajomych a reszta z Wami przy drinku Przed nowym rokiem raczej juz nie da rady ale mam wone do 14go stycznia to moze jeszcze zdaze zapracowac na mila goscine w 100licy
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 20:35
ja również przyłącze się do podziękowań przede wszystkim organizatorom Violli, Markowi za zaproszenie i uczestnikom za miło spędzony czas
szczególne podziękowania należą się również "Mikołajowi" za to że jeździ bezpiecznie, ale nie oznacza to że wolno
kilka słów wyjaśnienia
nie jeżdżę po alkoholu - nigdy faktycznie przyjechałam z kolegą Mikołajem (czyt. dudekmis)
MaReK napisał/a:
ze pomimo kiepskiego humoru, aerobiku i duzej odleglosci
od domu, przyjechala
kiepski humor znikł po aerobiku, a chęci na imprezę wróciły z podwójną siłą, jak tylko usłyszałam w słuchawce telefonu dużo śmiechu i świetną zabawę
jeszcze raz wielkie dzięki Wszystkim za dużą dawkę śmiechu
p.s. a o co chodzi z sylwestrem?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja nie piję jak mam jakieś problemy bo wtedy upijam sie na smutno , więc po 5 kieliszku poprostu bym usiadł w koncie i zamknoł się w sobie
MaReK i Violla
SUUUUUUUUPER było tylko nie wiem dlaczego tak szybko sie skończyło
A moje usprawiedliwienie :
Od poniedziałku do imprezy przespałem 3h wiec mój organizm rozgladał sie tylko za jakimś miękkim łóżkiem i kimś do przytulenia pozatym nie wyszedłem jakoś tak wcześnie licząc ze w domu znowu byłem o 3 w nocy .
A podsumowując to dostałem w drodze powrotnej prezent od WYDZIAŁU RUCHU KOMENDY STOŁECZNEJ w postaci 8pkt / 400 zł i zdjęciu pamiątkowym które niebawem przyjdzie pocztą polską
Zgadza sie Na kajki dostałem po oczach wiec wnioskuje ze pod choinkę coś dostane . Chociaż zawsze mogę sie mylić bo pomyślą ze mikołaj tym zaprzegiem nie mógł tyle jechać
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tia. I zaproponowałeś 4ta szklanke która jest wybitnie dyskoteką
Ale o co chodzi?
Ja jestem jeszcze nie przytomny, czy Ty?
Najpierw napisałem nt. wczoraj i zaproponowałem 4 szklankę, bo i tak tam byłem, a to w centrum, więc jakby wczoraj ktoś miał po drodze, to mógł wpaść, a w następnym poście zaproponowałem, żeby dziś pująć do klubu/dyskoteki, więc nie łapię o co chodzi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum