Wysłany: Sob Gru 13, 2008 10:04 Poznań Ratajczaka. czyje to?
Pozdrowionka dla kierowników. sfotografowano 10.12 2008 o 7:10 na ratajczaka w Poznaniu.Ciekawy dzień bo o 16:15 w tym samym miejscu parkowała 45 w granatowych barwachi zielona 200 na poznańskich numerach.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 10:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tę 75kę taksówkę widuję często w okolicach Starego Browaru. Niesamowite zjawisko: 75 jako taryfa To musi być prawdziwy wielbiciel Roverków, że nie zamienił jej jeszcze na E-Klasse
Pod browarem czesto stoi jeszcze jedna 75 taryfa w stalowym kolorze.
Wogóle ostatnio namnożyło się R75 w poznaniu jednego dnia miałem wrażenie że jakiś zlot czy co bo widziałem ok 10 szt w niecałe 2 godziny jazdy po mieście
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
co do taksówek R75tek w Poznaniu, to rzeczywiście są dwie, jechałem obiema Jeden tak dba o samochód, że boi się pijanych że mu "zabrudzą" środek...ale o czym z nimi rozmawiałem to nie pamiętam, eh te powroty do domu o 4tej. Raz widziałem też 200tke taksówke, ale jakoś tak średnio zachęcała do przejażdzki
W Zielonej G. jeździ jedna R75 jako taryfa (co prawda na blachach spod ZG) ale zawsze jest tak gdy wracam z imprezy u tych samych ludzi to zawsze musze za nią jechać (inne imprezy u innych ludzi nie sprawiają tego że widzę ją ) Przykładowo wczoraj jak wracałem ok 2 to co? jade jade i co widze? R75 z "taxi" na dachu...
no coż: jedni widzą białe myszki a ja widze R75 w taryfie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum