Nie jest to zadna kampania reklamowa bo ja klientów mam i nie narzekam, termin zły? ciekawe... NO COMENT! Chciałem zoorganizowac Wam coś innego niz parking pizza lub bar, ale widze ze nie chcecie. Wiecej Wam tego nie zaproponuje. KONIEC TEMATU!
Czytałes co napisał MaReK - jakoś nie widzę powodu, żeby ściemniał, a argumentacja jakoś do mnie trafia.
Czytałeś też co ja napisałem - jak najbardziej mam ochote na taką zabawę, jak się uda to wybiorę się do Ciebie z kolegami z pracy, zwłaszcza, że mamy do Ciebie jedną przecznicę, ale to dokładnie to co napisał dudekmis:
dudekmis napisał/a:
Pintball we 2 osoby to raczej słaba zabawa
Więc nie pisz, że Cię wszyscy "osraliśmy", bo to nieprawda, obrażasz resztę warszawskich forumowiczów/spotowiczów, a do tego, to jeśli nawet naprawdę tak sądzisz, to są trochę bardziej eleganckie formy powiedzenia tego.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Macius(wawa) nie fochuj Jeszcze bedzie czas Ci nakopac do dupy na Twojej imprezie
Tylko daj szanse stawienia sie wszystkim. Obecny termin dla ludzi, ktorzy licza sie z kazdym groszem nie jest odpowiedni na tego typu rozrywki, zrozum. Tansza wersja to przyjechac na spot, postac, zmarznac pojechac, albo pojsc do ogrzewanego lokalu i tam przy szklance coli posiedziec dluzej.
Chetnie bym wrocil do czasow szczeniecych gdzie sie ganialo z kolegami i pistoletami po podworkach, drzewach, dachach, krzakach i klatkach. Wojny podworkowe na mirabelki itp. Nie bylo wtedy paintballa powszechnie znanego, ale i tak byla kupa emocji i zabawy
Dzisiaj jednak wybiore spota. Argumentacje juz podalem.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No i po spocie...
Szkoda ze nie udalo sie pomoc kolezance odpalic Roverka ale jestem juz zielony co tam piszczy... Jakies zwarcie napewno skoro skacze obrotomierz, predkosciomierz i cyka jakis modul przy przekazniku od swiec co nie dziwne przy tak wygladajacej wiazce i ogolnym stanie auta
Szkoda
Hehe... Po tym jak pojechaliście jeszcze był niewielki tuning czujnika udarowego by Kruchy, ale to już inna bajka.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, slyszalem przez telefon ze dudkowi skroiliscie dowcip...
Co do 200 to caly czas zachodze w glowe ale mysle ze ta czarna puszka przed bezpiecznikami ten niby modul to on jest przyczyna bo po przekreceniu zaplonu strasznie w nim cos cyka... I moim zdaniem dlatego nie pali sie kontrolka swiec, dodatkowo zlapana jest tam jakas masa, i swiecila sie przy kreceniu kontrolka od immo...
Nie wiem nie znam sie widocznie, dobrze Marian powiedzial ze i tak nie zrobimy bo to nie miejsce ani czas...
Ciekawe czy Kruchy sie kapnie, ze pod autem ma przymocowane 5m tasmy ochronnej
Jesli nie, to bedzie mial calkiem pokazny "welon" na drodze
Spot ogolnie udany, szkoda tylko ze nowy kolega od blekitnej 75 musial miec nieprzyjemny chrzest na klapie od bagaznika. Neosss nastepnym razem delikatniej... nawet jak celujesz we mnie
Pozdrawiam wszystkich.
Ps. Czy mogliby sie poidentyfikowac nowe osoby - bo zupelnie nei kojarze
Teraz juz znam Konrada... reszty nie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Ps. Czy mogliby sie poidentyfikowac nowe osoby - bo zupelnie nei kojarze (
Chipsowy Monster to bylem ja
[ Dodano: Pon Gru 15, 2008 01:18 ]
NEOSSS napisał/a:
Co do 200 to caly czas zachodze w glowe ale mysle ze ta czarna puszka przed bezpiecznikami ten niby modul to on jest przyczyna bo po przekreceniu zaplonu strasznie w nim cos cyka... I moim zdaniem dlatego nie pali sie kontrolka swiec, dodatkowo zlapana jest tam jakas masa, i swiecila sie przy kreceniu kontrolka od immo...
Nie wiem nie znam sie widocznie, dobrze Marian powiedzial ze i tak nie zrobimy bo to nie miejsce ani czas...
Podmienilismy modul i bylo dalej to samo. Przyczyna jest raczej po stronie czego
Dowcip moze dobry ale juz ocykany . Szkoda tylko ze przy waleniu w wyłącznik inercyjny rozleciał sie on na części i juz nie można go było uruchomic . Pogratulowac kruchemu pary w łapach
Pierwszy i ostatni raz otworzyłem maske !!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wychodze rano do roboty. (10:30)
Wsiadam do auta, odpalam... patrze jakas kurde reklama za wycieruchem i to jeszcze druga przyklejona do szyby!
Przygladam sie! A nie !@!$#! To mandat od strazy miejskiej.
Uzasadnienie, parkowanie wzdluz linii podwojnej ciaglej
Auto bylo zaparkowane przed linia ciagla, w prawdzie 0,5 m od niej.
Ale w/g PoRDu to:
Zabrania sie parkowania :
na jezdni wzdłuż linii ciągłej oraz w pobliżu jej punktów krańcowych, jeżeli zmusiłoby to innych kierujących pojazdami wielośladowymi do najeżdżania na tę linię.
Moje parkowanie zmusilo.
Parkujac w nocy, jezdnia byla pokryta lodem/szronem/sniegiem i nie widac bylo
dobrze tych linii. Zaparkowalem nie swiadomy tego, ze one sa tam, majac do
samego skrzyzowania jakies 10 - 15 m.
Pozdrawiam,
Chyba, że ktoś inny parkował, to wtedy masz ten 1 pkt. mniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum