Wysłany: Wto Gru 16, 2008 08:38 [Rover 200, 98 r.].wyciek oleju-serwis w okolicach Katowic
Witam,
Na silniku pojawił się olej - zawiozłem auto do warsztatu - przed chwilą dzwonili, że nie są w stanie wymienić uszczelek - nie mogą dopasować zamiennika, a oryginal mogliby sprowadzic za kilka(nascie) dni. Mam wiec odebrać auto i znaleźć "serwis autoryzowany Rovera".
Co więc polecacie? - jestem z Katowic.
Dzieki za odpowiedź
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 08:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 22:11
kolego ale to jest dziecinna sparwa uszczelka pod klawiatura to byla pierwsza rzecz jaka zrobilem w swoim aucie wprawdzie nie roverku ale to to samo odkrecasz pokrywe wyjmujesz uszczelke zakladasz nowa i gotowe w roverkach wiem ze sa dwie roboty na ok 30 min a w kieszenie od 50 do 100 zl
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum