Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Czesc
Z nawiewow w moim R zaczelo smierdziec jak z popielniczki(pale w aucie), czyszczenie klimatyzacji pozmoze? ile kosztuje taki zabieg? Czy dlugo trwa? Ogolnie na czym polega?
Pozdrawiem;]
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 20:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 18:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 18:55
Ogólnie to klimę się nie tyle czyści co odgrzybia. Zabieg polega na wpuszczeniu do układu(do nawiewów) specjalnego środka.
Ostatnio jak się orientowałem, to odgrzybianie z ozonowaniem było 50zł. Ale pewnie jeszcze zależy gdzie. Zabieg trwa do pół godziny...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: Lublin
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 23:48
Ja kupiłem taki preparacik do odgrzybiania.
Piana w aerozolu.
Wypsikałem skraplacz i wszystkie znane mi kanały.
Efekt zadowalający. Niestety nie pamiętam nazwy. Kosztował 40zł. Wystarczy na 2-3 zabiegi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum