Eeeeee, postudiuj i ponarzekaj sobie http://www.tomateam.pl/sklep/index.php
Nie wiem w sumie o co Ci już chodzi. A najbardziej nie wiem, o co Ci chodzi w tym temacie, skoro 2 razy napisałem, że my tu nie bronimy wersji Z
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 00:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
MaRecKi, dla mnie bomba odpowiedź, nic dodać nic ująć Tomek1212, na przyszłość, nie zakładaj takich tematów, skoro wiesz, że nie prowadzą one do niczego (zmiany zdania użytkowników tego forum na takie, które Ty reprezentujesz, mimo nie brania przez Ciebie pod uwagę argumentów większości i to wcale nie "ortodoksyjnych", które obalają Twoją tezę). Nie jesteś otwarty na nasze argumenty, więc czego oczekujesz? Chóralnego TAK dla Twoich poglądów? Najpierw daj kontrargumenty, które nas przekonają. Skoro wierzysz większości, bo jak mówisz "wg mechaników rovery to badziew", to może uwierzysz "większej większości" ludzi, którzy z roverami mają do czynienia na co dzień i którzy próbują Ci uzmysłowić, że istnieje wersja K - poglądów na temat tej marki, a co Ty przemilczasz zupełnie, trując nas swoim A. Proszę, odnieś się w końcu do tego, bo dziwnym trafem, kwestię tą pomijasz. Może dlatego, bo Ci wygodniej, jak z kupowaniem wszystkich części w warzywniaku obok Twojego domu
No tak Marek, ale jest jeden zasadniczy kłopot, u mnie nie ma echa, i twoje rady nijak mi się nie przydadzą.
Dlatego uważam, iż nie ma sensu dalej ciągnąć tej dyskusji (który raz ja to już powtarzam...).
Oczywiście Rovery są cudowne, zgadzam sie absolutnie ze wszystkim co piszecie, a ja jestem głupi i nie mam pojęcia o czym mówie.
Proszę o zamknięcie tematu.
Ale już np. kopułki lub nawet głupiego palca we Focie nie kupie, już trzeba kombinować, więc nikt mi nie wmówi że części do R800 są dostępne w byle jakim motoryzacyjnym.
ZTCP to w JCAuto od ręki z katalogu.
Może po prostu trzeba wykonać więcej niż JEDEN telefon.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ponieważ o sprawach technicznych (na których się nie znam),awaryjności Roverków,komforcie jazdy pisano już milion razy na forum to ja trochę z innej beczki o Roverze.
Swojego kupiłem rok temu i zapowiedziałem wcześniej w domu że o innym samochodzie nie ma mowy.Marzyłem o R75 od dawna...Pamiętam jak wtedy pokazywałem żonie i córce jak to to wygląda,bo nie miały zielonego pojęcia.Teraz kiedy jeżdżę z rodzinką ,ja nie zdążę zauważyć a córka już mówi "tata Roverek ".I nawet sprawdza czy ma klubową naklejkę Oczywiście zawsze dodaje że nasz ładniejszy
Ale jest coś co sprawia mi najwięcej frajdy,mianowicie taki przypadek jak dziś : Jadę do pracy i widzę w pewnym momencie za sobą R75 kombi.Mrugam awaryjnymi,kombi po chwili zrównuje się ze mną.Za kierownicą jakaś Pani z uśmiechem mnie pozdrawia po czym śmiga dalej.(Nie miała naklejki klubowej tak na marginesie).Podobne przypadki miałem w te wakacje na Mazurach.
Na rynku pojawiają się ciągle nowe wozy,niektóre z nich są piękne.Ale to właśnie Rover (to moje zdanie) ma to coś że sprawia iż ludzie się za nim oglądają na ulicy.To auto ma klasę,ma styl,ma duszę.
Howgh.
_________________ Nie kradnij.Rząd nie znosi konkurencji.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 10:02
Tomek1212 napisał/a:
No tak Marek, ale jest jeden zasadniczy kłopot, u mnie nie ma echa, i twoje rady nijak mi się nie przydadzą.
W Twojej okolicy nie ma echa, nie ma przy domu kiosku w którym kupisz wszystko, począwszy od pepierosów i kremu Nivea, a skończywszy na filtrze powietrza do R800 i sworzniach zawieszenie.
To nic tylko załóż taki sklep... lub przeprowadź się tam gdzie jest echo i są takie sklepy
W Twojej okolicy nie ma echa, nie ma przy domu kiosku w którym kupisz wszystko, począwszy od pepierosów i kremu Nivea, a skończywszy na filtrze powietrza do R800 i sworzniach zawieszenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum