Mam pytanko.
Jeśli chcę zostać klubowiczem,to wpłacam 50 zł i nim zostaję jak mniemam.Czy wtedy też dostaję "gratis" naklejkę klubową,legitymację i naklejki pod tablice?
_________________ Nie kradnij.Rząd nie znosi konkurencji.
No właśnie o to mi chodzi.Jako "nowy" dostaję legitkę,naklejki pod tablice i naklejkę klubową.
A jeśli kontynuuję działalność to nic nie dostaję?.To niesprawiedliwe.
Chociaż może jakieś piwo ?
To zapłacę wtedy
_________________ Nie kradnij.Rząd nie znosi konkurencji.
dostajesz pobyt w Klubie z fajnymi ludkami i wstępy na Zloty gratis A jesli np. zużyły Ci się lepki pod tablicami, czy też odbarwiła/zgubiła lepka klubowa to napisz do skarbnika
_________________ Pozdrawiam - Brt
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 15:24
Dolar3 napisał/a:
No właśnie o to mi chodzi.Jako "nowy" dostaję legitkę,naklejki pod tablice i naklejkę klubową.
A jeśli kontynuuję działalność to nic nie dostaję?.To niesprawiedliwe.
Chociaż może jakieś piwo ?
To zapłacę wtedy
Dosiego 2009 roku!!!
Nico tylko uaktywniony Skarbnik uprzejmie informuje, iż na razie wpłynęło 5 składek, wszystkie wyższe niż 50zł.
Walkie - WAŻNE - w info na stronie proszę podać info dla wszystkich wpłacających: TYTUŁ PRZELEWU powinien brzmieć: "Składka 2009, nick, (nowa legitymacja)"
Prawidłowo podany nick pozwala łatwiej zidentyfikować przysłowiowego Jana Kowalskiego, jakich nie brakuje wród naszych członków.
Informację o nowej legitymacji powinni dodać wszyscy, którzy mają już wypełnione wszystkie 3 pola na znaczki. To prościej, niż domniemanie, że legitymacje sprzed 3 lat są już zapełnione...
Prawidłowy tytuł przelewu znakomicie ułatwi obsługę składek, więc bardzo proszę o zamieszczenie info! Nie są potrzebne maile do mnie o wpłace składki - i tak stosownych zmian statusu i wciągnięcie do ewidencji dokonuję 2-3 razy w tygodniu w oparciu o wyciąg bankowy.
Dodatkowe info (z pewnym wstydem, ale i zadowoleniem) - wszystkie legitymacje i naklejki dla sympatyków za rok 2008 zostały wyekspediowane w ostatnich dniach ubiegłego roku.
Życzę wszystkim samych sukcesów w Nowym 2009 Roku!
Pozdrawiam,
Walkie - WAŻNE - w info na stronie proszę podać info dla wszystkich wpłacających: TYTUŁ PRZELEWU powinien brzmieć: "Składka 2009, nick, (nowa legitymacja)"
Zrobione.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 09:58
walkie napisał/a:
Tedi_K napisał/a:
Zrobione.
teraz o tym piszecie a ja juz pusicielm przelwe tak jak bylo wczesniej napisane
ale ma nadzieje ze skarbnik dojdzie o co biega po wplacie
A co wpisałeś?
Najwyżej zrób jeden jeden przelew
Albo napisz maila.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 10:25
walkie napisał/a:
BoloSr napisał/a:
A co wpisałeś?
Najwyżej zrób jeden jeden przelew
Albo napisz maila.
napisalem tak ja trza bylo napisac (bez slowa na koncu nowa legitka chyba ze to dotyczy starych klubowicow tylko ?) i miala tez wyslalem
mowisz zebym zrobilj jeszce jedne przelew cos jeszce wtotka nie wygralem w tym roku
Bardzo dziękuję za domyślność - nowi członkowie oczywiście nie muszą dopisywać "nowa legitymacja" - nadając numer legitymacji widzę, że ma być nowa
Dopisek ten ważny jest w przypadku "zaawansowanych" klubowiczów - legitymacje AD 2009 startują od numeru KZ0691, więc widząc u klubowicza numer legitymacji np. KZ0321 nijak (bez dłuższego śledztwa) nie wiem, czy trzeba zrobić nową, czy jest jeszcze na niej kratka na znaczek... Temu ma zaradzić stosowny dopisek! Bardzo bym prosił wszystkie Koleżanki i Kolegów od lat będących klubowiczami o stosowne adnotacje w przelewie... Wyeliminowanie dodatkowego mailingu w tej sprawie jest dla mnie kluczowe - nie mając zbyt wiele czasu muszę z determinacją optymalizować działania związane z obsługą składek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum