Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Cześć - jechałem po wertepach i wjechałem w zamarzniętą kałużę która niestety była dosyć głęboka Pierdykłem mocno o ziemię i teraz poleciało duuużo oleju spod osłony plastikowej. Zakładam że to poszła miska olejowa? Jaka jest w tym modelu? Alu czy jakiś inny metal? Ile kosztuje nowa czy da się zaspawać?
Pozdr
MK
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 23:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 08:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
michalk, miska jest aluminimuma wiec bedziesz mial ciezko z pospawaniem i drogo, po drugie takich rzeczy jak miska sie nie spawa...
Nowa oryginal nie wiem - www.tomateam.pl...
Wiem tylko ze uzywke IDEALNA moge Ci sprzedac nie drogo...
Jezeli chcesz to skontaktuj sie ze mna...
michalk, miska jest aluminimuma wiec bedziesz mial ciezko z pospawaniem i drogo, po drugie takich rzeczy jak miska sie nie spawa...
Nowa oryginal nie wiem - www.tomateam.pl...
Wiem tylko ze uzywke IDEALNA moge Ci sprzedac nie drogo...
Jezeli chcesz to skontaktuj sie ze mna...
czesc - dziekuje za odp. - pospawali mi tą miskę za 50 pln pojeżdzi jakiś czas i zmienie - mam nadzieje ze znowu nie pójdzie. w razie czego odezwę się w/s miski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum