Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 00:35
Jak na moj gust to zadne z tych nie pasuja do srebrnego R, popatrz sobie np. Na Tego lub na TE obstawiajac na te drugie, lexusy sa juz oblatane, na razie to tyle od mnie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: Kraków/Nowa Huta
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 08:47
nom ja mam czarne tak jak brat wczesniej ci napisal, moim zdaniem do srebnego tylko ciemne zeby byl jakis kontrast a nie wszystko zlane w jeden kolor, no ale to moje zdanie kazdy ma swoj gust, a jak wiemy o gustach sie nie dyskutuje, pozdroooo
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 08:57
no w PL z tymi akurat swiatlami to bedzie ciezko sam ich szukalem ale nie znalazlem nigdzie jedynie pozostaje ebay tutaj LINK (drugie od gory) nie sa on tanie ale za to jak sie prezentuja na aucie podam przyklad maciekwawa jego ROVER posiada wlasnie takowe swiatla, sam ocen
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 09:25
tylko ze fabrycze nie wygladaja tak atrakcyjnie jak maja juz powiedzmy 10 lat chociaz mozna je wyczyscic to fakt ale nie kazdy ma czas by sie z tym bawic
Mi zostały w zapasie takie po poprzednim ownerze. Lampki dość fajne, ale moim zdaniem i ZR i 25/200 najlepiej na fabrycznych wyglądają...
Nawet fajnie wyglądają
Fabryczne ładne są, mi się podobają, bo mają styl. Właśnie dlatego ciężko mi podjąć decyzję.
BoBaSNH napisał/a:
nom ja mam czarne tak jak brat wczesniej ci napisal, moim zdaniem do srebnego tylko ciemne zeby byl jakis kontrast a nie wszystko zlane w jeden kolor, no ale to moje zdanie kazdy ma swoj gust, a jak wiemy o gustach sie nie dyskutuje, pozdroooo
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum