Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam mam duzy problme z nawiewiem ..
bardzo slabo mi dmucha .. slychac ze wentylacja chodzi bardzo glosno a dmucha praktycznie minimlanie .. co to moze byc ?
filtr przeciwpylkowy? gdzie on sie znajduje w tym modelu?:)
_________________ pozdro
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Mar 06, 2011 23:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 14:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie w 45 ale z silnikiem 1.6 jest za schowkiem w kabinie. Tak samo jak w chyba w kazdym 200/400/45/25 takze na bank u Ciebie również tam się znajduje. Zresztą było to omawiane nie raz masz gdzieś nawet dokładne instrukcje jak się tam dostyać, żeby go wymienić.
A bardzo prawdopodobne, że to właśnie wina filtra. Jakoś dziwnie jest to skonstruowane w tych autach.... najpierw jest wentylator, a potem filtr, więc wszystkie śmieci osadzaja się na wentylatorze... we wszystkich poprzednich autach miałem odwotnie i nie było problemu...
Jak kupiłem auto, to od razu zajrzałem do filtra i na wiatraku dmuchawy miałem tyle śmieci i liści, że starczyłoby na gniazda dla dwóch bocianów
P.S Acha ja mam wersje z klimatyzacją, nie wiem jak Ty ale to chyba nie powinno być różnicy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum