MaReK skasuj ten pierwszy film bo aż mi wstyd co tam pokazałem jak widać lepiej idzie mi jazda na krzesełku, a świece już wymieniłem w moim mc pojeździe na zeszłoroczne z karitasu ,
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 17:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
MaReK skasuj ten pierwszy film bo aż mi wstyd co tam pokazałem
Spokojnie, nie bylo zle. Hamowales tam, bo ja dalem dupy tylko tego na filmie nie widac.
Inne ujecia sa rozmazane bo kamera miala ostrosc manualna i nie zdazyla sie przelaczyc... operator do dupy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
operator do dupy bo ciągle browary pije(a po kilku piwach można mieć problemy z ostrością), jak wracaliśmy ze spotu to musiałem mu na swiatłach podawać piwo które u mnie zostawił taki był spragniony
operator do dupy bo ciągle browary pije(a po kilku piwach można mieć problemy z ostrością), jak wracaliśmy ze spotu to musiałem mu na swiatłach podawać piwo które u mnie zostawił taki był spragniony
a za nami kolo z R 45 pewnie się zastanawiał co się dzieje dwa R stoją na światłach te same blachy i jeszcze se piwa podają
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jeszcze nie wiem co robię w proponowany weekend, ale wstępnie jestem chętny.
Ale z tym niedaleko to przegiąłeś. To koniec miasta i to po azjatyckiej stronie!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dygotalem z zimna bo wysadziliscie mnie na srodku ronda i kazaliscie filmowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum