Facet, który to komentuje i mówi "No, that's impressive", to Timothy "Tiff" Needell, który kiedyś był jednym z prezenterów Top Gear. Nie widać, kto siedzi za kierownicą tego R75, ale nie zdziwiłbym się, gdyby to była Vicki Butler-Henderson, bo oni zdaje się teraz robią razem jakiś program konkurencyjny dla Top Gear.
M
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 06:06
Na pewno nie jest to Vicki, to ze robia, czy robili Fifth Gear nie znaczy ze wszystko w tych programach robią sami. Do tego materiał jest naprawde stary.
oglądałem parę odcinków fifth gear, co prawda do top gear się nie umywał (jak dla mnie) ale widziałem co potrafi ta Vicki choć ogladając filik postura kierowcy jest raczej męska... choć kto wie
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 16:25
Nie dlatego, ze tak mówie tylko dlatego, ze potrafię odróznic sporego gabarytu faceta od drobniutkiej mimo wszystko babki jaką jest Vicki...jak wiekszośc facetów z resztą.
Co do Vicki i jej bycia kierowca wyścigowym...tak isę składa, ze w UK każdy dziennikarz motoryzacyjny jest jedoczesnie kierowcom wyścigowym, ale nie dlatego, ze pracuje jako kierowca wyścigowy tylko dlatego, ze przy niewielkim nakładzie pracy i środków ty tez mógłbyś nim zostac w tym kraju, chocby dlatego, ze mają wiecej niż jeden tor, istnieją tam tzw. Track Days i jest rozgrywana cała masa serii wyścigowych dla wmatorów scigania na czymkolwiek. Paniatna?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum