o niczym nie wiem ale jak sie dowiem z\e tak jest to sprzedawca wstawi takie jak powinny byc
A zdejmowałeś kiedykolwiek boczek od strony kierowcy? Nie wiszą kable od brakującego zamka lub czy wręcz nie zostały ucięte?
ja mam auto dopiero 2 miechy bedzie ciplo to bede robil car audio i wtedy sie zobaczy chociaz poprzedni wlasciciel zarzeka sie ze auto jest orginal i tak bylo zawsze pozyjemy zobaczymy
a jakie wkrety mialby byc uciete ? bo tak nie widac zeby drzwi byly inne
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 17:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 18:34
BoloSr napisał/a:
ja mam auto dopiero 2 miechy bedzie ciplo to bede robil car audio i wtedy sie zobaczy chociaz poprzedni wlasciciel zarzeka sie ze auto jest orginal i tak bylo zawsze pozyjemy zobaczymy
Nie wkręty, a kable. Te, które idą wiązką od zamka do immo. U mnie jest kostka i o ile dobrze pamiętam 3 przewody.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 18:37
Mixtated napisał/a:
BoloSr napisał/a:
Nie wkręty, a kable. Te, które idą wiązką od zamka do immo. U mnie jest kostka i o ile dobrze pamiętam 3 przewody.
ale centralny dzial umnie i fury nie otworzysz
ale resszty sie dowiem w swoim czasie
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 18:42
BoloSr, chodzi o kabelki które idą od wkładki zamka do immo, umożliwiając wspomniane parę postów wcześniej wyłączenie alarmu i immo z kluczyka, bez użycia pilota.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 18:49
Mixtated napisał/a:
BoloSr, chodzi o kabelki które idą od wkładki zamka do immo, umożliwiając wspomniane parę postów wcześniej wyłączenie alarmu i immo z kluczyka, bez użycia pilota.
no ja kumam ale bez zdjecia tapicerki tego ci nie powiem a zamka to ja w klamce nie mam wiec albo ktos to zdemontowal albo tego nie bylo albo bylo i teraz sa drzwi od anglika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum