Wysłany: Sob Sty 17, 2009 16:32 [R45] Gdzie znajduje sie odpowietrznik sprzęgła
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
witam jestem nowy i mam taki problem z moim roverkiem 45 diselka ze chce odpowietrzyc sprzęgło a nie wiem gdzie znajduje sie odpowietrznik ,szukałem ale nie znalazłem wiec poprosze o wytłumaczenie mi gdzie on sie znajduje lub jakies fotki bede wdzieczny pozdrawiam
[ Dodano: Sob Sty 17, 2009 17:06 ]
moze ktos mi pomoze,czy nikt poprostu tez nie wie
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Mar 07, 2011 23:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 16:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hugoss1, kolego sprzeglo powinno odpowietrzyc sie samo gdy masz odkrecony korek zbiorniczka i naciskasz pedalem jesli nie odpowietrzy sie to masz odpowietrznik na wysprzegliku ktory znajduje sie na skrzyni biegow...
Stojac przodem do auta za intercoolerem jest wysprzeglik gdzie ma lape, ciegno, gumki i jest odpowietrznik na klucz 11 bodajze...
NEOSSS, na prawdę fabrycznie odpowietrzacza na wysprzęgliku nie ma
zerknij choćby na zdjęcia wysprzęglików u Tomiego
hugoss1, wybacz, nie chcę mi się tego któryś raz tłumaczyć... poszukaj w moich postach na pewno już kilka razy wyjaśniałem ze szczegółami
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
to ja juz nie wiem ,w koncu jesten odpowietrznik ,czy nie ma,a jak jest to wytłumaczcie gdzie go szukac ,albo jak go nie ma to jak odpowietrzyc ,bo mam pedał wyżei sprzęgła niz hamulca
i musze pare razy pompowac by bieg wszedł a stało to sie bo mi przewud sie wypioł od zbiorniczka poradzcie jak to odpowietrzyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum