Bynajmniej nie chodzi mi o wstąpienie do Zarządu.....
Wiemy o co Ci chodzi.
Narazie wakatow na modow i adminow nie ma.
Poza tym, Twoj bum na forum jest dosc krotki jak na rocznego juz usera.
Chetnie poznamy Cie blizej (jakies spoty/zloty) no i tak samo chetnie poznamy
Twoje Ja na forum poprzez posty.
Poki co jednak, jak juz wspomnialem pomoc w zakresie mod/admin jest wystarczajaca.
Chyba ze chcesz zajac sie wsparciem przy budowie nowej strony www.
Jesli PHP, Java, html nie sa Ci obce to zapraszam do pomocy.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ze sie tak zapytam bo nie nadazam . Gdzie wywialo posty?
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 10:36
Zukowaty napisał/a:
Ze sie tak zapytam bo nie nadazam . Gdzie wywialo posty?
Przyznaję otwarcie że wywiało je razem ze śniegiem
Aby uniknąć zbędnych komentarzy pod moim kierunkiem na pw czy też przy okazji pisania innych postów - co niektórym się zdarzało - postanowiłem wyedytować wszystko i nie wracać więcej do tematu
Aby uniknąć zbędnych komentarzy pod moim kierunkiem na pw czy też przy okazji pisania innych postów - co niektórym się zdarzało - postanowiłem wyedytować wszystko i nie wracać więcej do tematu
To będzie doskonały przyczynek do dyskusji nad tematem "czy włączyć blokadę edycji postów po upływie xx dni"
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum