Reczny oraz sprawdzenie cylidnerkow i tzw.podstawienia szczek, bo jedna strona tylu mocniej hamuje czym druga przez co awaryjnie hamujac dochodzi do latania prawym bokiem;)
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja bede debiutantem stluczkowym. Jutro rano sprobuje otworzyc maske zeby zobaczyc czy nic nie leci. Jak mi sie nie uda i bedzie wszystko wygladalo ok, to na spocie sie pojawie z pokiereszowanym przodem
Wjechalem terenowce w tylek (w sumie pod nia - gdbym uderzyl w zderzak a nie pod niego bylo mniej zniszczen). Ona sie wlaczala a ja za nia. Nie wiem jak to sie stalo. Skrecalismy w prawo - facet mial wolny prawy pas i bylem przkonany ze rusza.. Nie ruszal - ja za to ruszylem Glupio
Do roboty maska, grill, nadkole z prawej. Mam nadzieje ze pas przedni i chlodnica cale. Swiatla wygladaja na cale - nie wiem jak mocowania... Wszystko sie okaze jak maske uda mi sie podniesc.
kruszon,
nie martw sie, takie rzeczy sie zdarzaja, najwazniejsze, ze Tobie nic sie nie stalo.
a samochod, mimo, ze zawsze tez go szkoda, to jest to rzecz nabyta.
Wjechalem terenowce w tylek (w sumie pod nia - gdbym uderzyl w zderzak a nie pod niego bylo mniej zniszczen). Ona sie wlaczala a ja za nia. Nie wiem jak to sie stalo. Skrecalismy w prawo - facet mial wolny prawy pas i bylem przkonany ze rusza.. Nie ruszal - ja za to ruszylem Glupio
Miałem 4 lata temu w Wigilię identyczną sytuację. Bohaterami była moja Hondziawka i leciwy Fiat 125p, a w nim nieźle spalony gość. Żałuję, że wtedy nie zadzwoniłem na policję, żeby kierowcy zrobili testy. Efektem takiego spotkania był u mnie połamany grill, wgniecenie na masce centralnie nad w/w, a u gościa ryska 2 cm na zderzaku i przekrzywiony, plastikowy odblask
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja nie zadebiutuje...moj " arystokrata" w szpitalu ... Do poniedzialku niestety jest na obserwacji. Mam nadzieje, ze go odratuja i bede sie nim mogla cieszyc razem z Wami za tydzien.
MaReK rozwala imprezę texetem i już się luźno robi,szczególnie jak powie coś o "zagęszczaniu powietrza"
Najgorsze to temp. ale w niedzielę ma być jeszcze na plusie więc da się wytrzymać
Cytat:
Ja nie zadebiutuje...moj " arystokrata" w szpitalu ... Do poniedzialku niestety jest na obserwacji. Mam nadzieje, ze go odratuja i bede sie nim mogla cieszyc razem z Wami za tydzien.
Zawsze może ktoś zabrać na spot poznać ludzie chyba nie ma strony wawy z której się nie zjeżdżają ludzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum