Że tak powiem "klasyk", ale i tak mnie nie przebijesz, jak dwa lata temu w wkakacje stojąc na światach puściłem sprzęgło nie wyrzucając na luz i wjechałem w Corsinkę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Kurszon, czyli co sie odwlecze to nie uciecze
Pamietasz droge na spot... widac wtedy przeznaczeniem bylo Ci wjechac w maniaq'a.
Oszukales przeznacznie wiec kolejka powrocila po jakims czasie.
Teraz ja zaczynam sie bac, bo dwa tygodnie temu wybronilem sie ze stluczki na sliskiej jezdni Trasy Torunskiej
Kruszon! Przyjedz, obadamy... moze cos wyprostujemy
Pozdrawiam,
Ps. Taka sytuacja to faktycznie klasyk. Ja juz kilka razy gdyby nie pasazerka Violla, siedzialbym w bagazniku.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dzieki za slowka otuchy. Dzisiaj na spokojnie obejrzalem jeszcze raz zniszczenia. Nawet na Bialoleke pojechalismy Zniszczenia sa jakie sa. Dzisiaj zobczylem ze przesunela sie maska nieco. Swiatlo swieci do dolu, ale to pewnie pas przedni sie podgiął. Nie udało mi się otworzyć maski. Nic jednak nie cieknie co mnie najbardziej cieszy. Wyglada ten moj tygrysek jakby bojke stoczyl ze sloniem Przyjade to obejrzycie. Zadanie na dzis - otworzyc maske i ocenic zniszczenia pod nia... Boje sie tylko ze mozemy jej nie zamknac
Ja dziekuje za pomoc w otwarciu maski Marianowi i Szagrowi_1 i reszcie za wspolczujace spojrzenie . Diagnoza prosta - maska peknieta - do wymiany. Opuscil sie pas przedni przez co swiatlo swieci metr, 2 przed samochodem, blotnik do blacharki, zawiasy maski do wymiany. Reszta w stanie nie naruszonym wiec jest
Ja dziekuje za pomoc w otwarciu maski Marianowi i Szagrowi_1 i reszcie za wspolczujace spojrzenie . Diagnoza prosta - maska peknieta - do wymiany. Opuscil sie pas przedni przez co swiatlo swieci metr, 2 przed samochodem, blotnik do blacharki, zawiasy maski do wymiany. Reszta w stanie nie naruszonym wiec jest
Pozdrawiam
do tej naprawy potrzebny jest konserwator zabytków bo dzwona zygmunta nie może dotykać byle kto..... to tyle łooo
Mnie niestety dopadły problemy zdrowotne, więc nie dotarłem. Myślałem, że ta fałszywy alarm, ale niestety się pomyliłem Obiecuję poprawę i choćby się paliło i waliło jestem za tydzień. Wrzuci ktoś na pocieszenie jakie foty lub filmik?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
to marek mógłby zamieścić wszyscy których nie było wiedzieli bo o co się rozchodzi
A y z NEOSSS -em mieliśmy przygodę bo z powrotem do domku natrafiliśmy na wypadeczek 3 ludków spotkało się z Panem i 3 auta w rowie zaraz za zakrętem. Droga zamknięta ale jakoś ominęliśmy i dotarliśmy do domku.
Wszystkim życzę szczęśliwych powrotów ze Spotów
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum