Wysłany: Sro Sty 28, 2009 21:08 [R214 Si 97`] Radio + głośniki
Witam mam zamiar kupić radio SONY CDX-GT23 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=537836292 i chciałbym do tego dokupic głośniki do drzwi przednich oraz na tył (lecz nie na półkę ale na mocowania które już są) co potrzebuje do tego i co polecacie. W miarę nie drogo ponieważ nie jestem wielkim koneserem muzyki. Pozdrawiam i z góry dziękuje.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 21:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 09:46 Re: [R214 Si 97`] Radio + głośniki
RadekAniol napisał/a:
Witam mam zamiar kupić radio SONY CDX-GT23 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=537836292 i chciałbym do tego dokupic głośniki do drzwi przednich oraz na tył (lecz nie na półkę ale na mocowania które już są) co potrzebuje do tego i co polecacie. W miarę nie drogo ponieważ nie jestem wielkim koneserem muzyki. Pozdrawiam i z góry dziękuje.
dsk naturalne ? a slyszales je w ogole?? przecierz wala piachem jak cholera...
Tak samo z tym alpine... nikt go jeszcze nie slyszl a wszyscy polecaja...
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 146 Skąd: Dobre
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 14:06
michone napisał/a:
dsk naturalne ? a slyszales je w ogole?? przecierz wala piachem jak cholera...
Tak samo z tym alpine... nikt go jeszcze nie slyszl a wszyscy polecaja...
ja mam tego Alpine którego ty polecasz i ten ktróego podobno nikt nie słyszał uważam że gra lepiej niż mój, co do clariona ma mój znajomy i miałem je u siebie chwilę - nie polecam
[ Dodano: Czw Sty 29, 2009 14:08 ]
a co do clariona, może miał pecha poprostu ale radio bylo juz dwa razy na gwarancji
to mial pecha. Ogolnie za te pieniadze jest kilka fajnych radyjek ale bez mp3....
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 20:47
michone napisał/a:
to mial pecha. Ogolnie za te pieniadze jest kilka fajnych radyjek ale bez mp3....
Niedawno była jakaś wyprzedaż w Makro. Kupiłem tam Alpine za 291 zł. Nie spodziałem się zbyt wiele, ale moim zdaniem gra zupełnie przyzwoicie... i ma mp3.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum