Wysłany: Pon Lut 02, 2009 19:33 [Gorzów Wlkp 19.07 ] Będe napewno na spocie NRG a kto ze mną
Witam klubowiczów i sympatyków z Gorzowa sporo nas ostatnio się zrobiło a jak mrugam to nikt nie raczy nawet ręki podnieść... w związku z tym że wymieniłem swojego R na MG chciałbym też się nim pochwalić, co wy na to ?
Ostatnio zmieniony przez jasiu87 Nie Lip 19, 2009 10:59, w całości zmieniany 6 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 19:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 21:21
Witam! Jestem za i bardzo się będę starał moim kombiaczkiem 200/400 Xw kolorek NFR zameldować się w ustalonym miejscu. Mozę drugiego takiego ale niebieskiego namówię:-)
Byłabym zachwycona spotkaniem w Gorzowie Wlkp. dlatego będe obserwować ten temat... jeśli będzie znany termin proszę o informacje.
Pozdrawiam Roverkowiczów
Alena
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 23:31
HALLLO !!! nie Gorzów się obudzi my też musimy się pochwalić
no i co z tym spotkaniem? ja się dopiero teraz obudziłem hehe, no ostatnio na mieście coraz więcej jest nas. dobrze bo może otworzy się wkońcu jakiś porządny serwis a źle bo nie będziemy się aż tak wyróżniać ale i tak rover rispekt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum