Jak to zadziała to, naprawdę bede pod wielkim wrażeniem ze w końcu zakonczy się ta nierówna walka w ktorej z mechanikami wygrywają falujące obroty
U mnie zadziała, ale za tydzień, bo Mariusz orzekł, że ten mój przewód odpowiedzialny za podgrzewanie zaworu termicznego wolnych obrotów powinien sam się odpowietrzyć, a jak nie odpowietrza się sam, to jest zasyfiony i to trochę więcej roboty, więc za tydzień u Mariusza w warsztacie.
Skiba napisał/a:
Oczywiście wielkie i serdeczne dzięki dla Kruszona i Macieja za podwózke i odwózke
W sumie to tylko dla Kruszona - ja się zabrałem jako pasażer.
Dawaj znać kiedy to piwko - mi najmniej pasuje wtorek, bo już na "jedno" piwko jestem umówiony, ale najwyżej dotrę póżniej.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 09:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja pozdrawiam wszystkich nowo przybylych i tych co dawno nie bylo, bo mialem kilka rzeczy do obgadania z klubowiczami i musialem wczesniej uciekac, wiec nei bylo czasu z kazdym pogadac
za tydzien obiecuje poprawe
i informujcie o planach imprezowych ze skiba
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja również pozdrawiam wszystkich Dzięki, fajnie było Pewnikiem melduję się za tydzień...
kruszon, nie ma za co dziękować. Jaka w końcu diagnoza, bo odłączyłem się trochę jak zaczęliście z NEOSSem dosłownie prześwietlać drzwi?
BTW w kufrze miałem lustro i statyw i dopiero w drodze do domu przypomniało mi się, że nie zrobiłem ani jednego zdjęcia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wyszlo ze gniazdo gdzie wkrecana jest srubka sie obrobilo i peklo do okola, ktos szarpal za klamke, zespawac i pokleic oraz dac wieksza srubke i po problemie...
Violka twierdzi ze ja sie z kims umawawialem na dzisiaj gdzies
Niestety, nigdzie sie nie umawiam, bo mam prace do poznych godzin wieczornych...
Srodek tygodnia to jednak kiepski pomysl na takie wypady przynajmniej jesli o mnie chodzi...
Bede jednak sledzil ten watek bacznie i w razie co, gdybyscie mieli gdzies siedziec dluzej, to w miare mozliwosci fizycznych (zmeczenie itp.) podbije do Was
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum