Byłem umówiony na piwko, ale przeziębiłem się mocno w weekend, więc zamiast piwka autko, żeby sobie nie "poprawić" stanu, więc gdzieś mogę koło 20:30-21 dojechać.
Puśćcie mi SMSa, jak wybierzecie miejsce (z adresem, bo Brudno to ja słabo znam, więc będę coś musiał "Krzysiowi" powiedzieć ).
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 17:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie mieliście pomysłu gdzie iść to zapraszam do mojej ulubionej pizzeri
Lokal nie jest piękny, ale niebo w gębie wszystko rekompensuje
Stolik zarezerwowany na godz 20:00.
Pizzeria Bella Napoli
Kondratowicza 18 lok. 402
Zapraszam, ....... ale nie stawiam
P.s. Enzo Rossi zdobył 10 pozycję na festiwalu pizzy w Berlinie , więc można swobodnie powiedzieć, że jest to NAJLEPSZA pizza w Warszawie Oczywiście serwują tam też inne włoskie dania...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no ladnie, ladnie ja tu sie dopytuje co i jak, a koledzy i kolezanki pomineli mnie, zero smsa, zero telefonu , ja dopiero czytam watek jak wy juz po 3 piwie i 2 pizzy O_o
no nie ladnie . strzelam focha !
Tomi, maniaq ... sorry, że tak wyszło ja byłem przekonany, że wiecie i nie możecie się pojawić obiecuję poprawę na przyszłość i obiecuję rozsyłać spam na sms co więcej wczoraj Violla była zakręcona jak słoik po ogórkach, paliła gumy, testowała ABS którego nie ma, itp. Kruchy cały czas myslał o jedzeniu, a Majkel myślał jak wysadzić piec i zrobić zdjęcie ze strażakiem. Dudek i Joa "brali do buzi i ciągneli" w przerwach, gdy Marek chlał browara i później startował na krechę z Policją ... Wszystko zakończyło się pukankiem w rezydencji z "podgrzewaną podłogą i kanapą z 2 plamami"
Oczywiście impreza przednia, a zwłaszcza wideokonferencja z nagim Brtem, który cały czas bawił się pisiorkiem i nie chciał pokazać rączek
Violla, Kruchy dziękuje za niezapomniane chwile w Waszych R Dziękuje wszystkim jeszcze raz za tak super przyjęcie .. gdyby co to dziś też jestem wolny
Ja nie robilem zadnych ruchow zwiazanych z akcja promocyjna gdyz sam sie dowiedzialem ok. 20 o miejscu spotkania i o tym, ze sie w ogole na nim pojawie
Szczerze, to zawsze w tego rodzaju akcjach forum bylo najlepszym medium.
Co pozwolilo mi sadzic, ze skoro spotykamy sie na miescie, to dostep jest swobodny dla wszystkich bez zadnych osobistych zaproszen. Dopiero pozniej, jak juz lokal zamykano, nie mogac sie zdecydowac co robic dalej padla propozycja zrobienia biesiady u nas...
Znowu sie nie wyspalem!
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
...co więcej wczoraj Violla była zakręcona jak słoik po ogórkach, paliła gumy, testowała ABS którego nie ma, itp.
Wybacz Skiba, troszke "gorąco" było na trasie Okęcie - Pizzeria . Chyba to Twoje towarzystwo tak na mnie wpłyneło . A majkel tak mnie zakręcił, że pojechał do domu z moimi kluczykami od krówki .
Barcik, miło było Cię zobaczyć . Po rozmowie z Tobą nabrałam ochoty na narty . Może się spotkamy w Szczyrku
Dziękuję wszystkim za miły wieczór
Pozdrowionka!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum