125 000 rocznie...
Czyli 342 km dziennie...
Nieźle.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mój obecny szef kiedy był jeszcze vicewojewodą latał codziennie z Żagania do Gorzowa 350km w dwie strony przez 4 lata... rządową Kappą ale tam na serwis nikt nie żałował i Lancia chodziła jak zegareczek...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
PS. Jest na forum wątek: "nasze przebiegi" można poszukać
_________________ Pozdrawiam - Brt
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 14:22
Viniu napisał/a:
Mój obecny szef kiedy był jeszcze vicewojewodą latał codziennie z Żagania do Gorzowa 350km w dwie strony przez 4 lata... rządową Kappą
To kawał dnia jazdy dziennie, wiele miesięcy w skali tych 4 lat...
dobryziom napisał/a:
w Saabie dawali nowego Saaba aero za rekordowy przebieg
Czytałem wersję, jakoby dawali nowego każdemu, kto nabił Saabem min. 1 ooo ooo mil... zgłosił się chyba jeden gość (jakiś ustawiony ten konkurs ).
Co do przestawiania przecinka, dodawania/odejmowania zer to dość często można się spotkać z podobnymi ciekawostkami np. na Allegro... precyzja i rzetelność ludzi bywa powalająca...
A rekord świata to ponoć jakoby grecki taksówkarz nastukał Mercem Puchatkiem (115stką) ztcp. 2,9 mln km zaorał w tym czasie 3 silniki... tylko 3...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum