Wysłany: Czw Lut 12, 2009 17:37 [R200] Pomoc w zmianie tylnich lamp. Lexus Style / diodowe ?
Witam wszystkich.
Jestem tu nowy. Od około 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Rover 218 . Jest on w kolorze ciemnego grafitu. Chciałem sobie do niego sprawić na początek tylne lampy... najlepiej jakieś czarne, ale nigdzie nie mogę znaleźć foto R200 z lampami np. takimi:
bądź takimi:
Tak więc piszę z proźbą posiadaczy roverków w ciemnym kolorze i posiadających takie bądź inne lampy o wrzucenie jakichś zdjęć... Byłbym bardzo wdzięczny.
mam nadzieję że ktoś będzie w stanie mi pomóc.
pozdrawiam CorTeZzzZ
Ostatnio zmieniony przez CorTeZzzZ Pią Lut 13, 2009 02:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 17:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 20:34
Ja tez obstawialbym na te drugie, TUTAJ masz R z tymi 2 swiatlami, wiem ze jakiegos czasu maciekwawa mial w swoim R te pierwsze, trzeba poszperac po forum
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 17:00
MarioNH napisał/a:
Juz za cale 300zl Allegro
I po pierwszym myciu albo deszczu upsss...zaczynają się parować.
Lepiej się zastanowić dozbierać kaski i kupić coś firmowego
Producent-JUNYAN Dobre sobie.
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 14:51
boss.007 napisał/a:
MarioNH napisał/a:
Juz za cale 300zl Allegro
I po pierwszym myciu albo deszczu upsss...zaczynają się parować.
Lepiej się zastanowić dozbierać kaski i kupić coś firmowego
Producent-JUNYAN Dobre sobie.
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 14:55
serio wam sie te swiatal podobaja? przeciez to wyglada jak z odpustu... albo z imprezy w remizie. IMHO lexus look w zadnym stopniu nie pasuje charakterem do roverow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum