I o ile podobały mi się jak licytowałem - to teraz się zastanawiam czy będą pasować
R 400 - do tej pory miałem stalowe 14", to pomyślałem że 15" powinny się lepiej prezentować....
Co Wy o nich sądzicie Tylko tak serio serio ....
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:50
wiec tak kwestia czy sie podobaja nam to jest inna bo kazdy ma inny gust i co innego sie podoba mi osoboscie sie nie podobaja bo to jest stary wzor i mega trudny do mycia gabka uwazam ze za te 500 zl jak widzialem licytacje plus koszty przesylki to bys kupil juz Roverowskie 15 bo pytalem sie u nas w lbn i mowili ze chca 500zl tylko tutaj masz do tego opony nie wiem w jakim stanie:) podsumowujac to zaloz je pojezdzil troszke i zobaczyc co i jak zawsze mozna sprzedac
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:53
baaaaaaajera mi się podobają oldschool
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:56
No bieżnik niby na 6 -7 mm.... ale czy tak jest rzeczywiście to się okaże jak do mnie dotrą...
To teraz jeszcze jedno pytanie - Kto ma pożyczyć 620 zł
Wez zaloz na sprzeciora i zrob fotke. Tak same felgi mi sie nie podobaja np.
Ale moje same jak staly do R200 tez mi sie nie podobaly, a jak zalozylem to byly cool
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
a to w ogóle trzeba płacić? ja się wypowiem jak założysz na samochód bo czasem felgi potrafią być fatalne a na samochodzie nabierają wyrazu i odwrotnie
Jak już wcześniej ktoś powiedział - oldschool. Z jakiego modelu Roverka są
To jest dobre pytanie..... Jak napisałem do NEOSS-a to odpisał, że to nie są oryginalne fele Rovera...., a jakoś tak byłem zapatrzony w nie, że zapomniałem zapytać sprzedającego
to stary model felg Borbeta były montowane w starych audi, bmw, vw oraz oplach
_________________ Tomcata na części info na PW
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 11:42
No i przyszły do mnie Fele, felunie, felusie
W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach
I oponki jeszcze ze 2 sezony pośmigają - bieżnik jest na jakieś 6 mm
Jednym słowem jestem zadowolony z zakupu
Teraz tylko czekam aż śnieg zniknie i obuję mojego R w ładne trampki
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 11:49
no to gratuluje ze podobaja Ci sie, aby dobrze sie jezdzilo tego Ci zycze :):)
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 12:01
Zgadałem się przed chwilą z osobą do której należały fele (osoba sprzedająca to pośrednik) i okazało się że tu zagląda i że jest zarejestrowanym userem, fele były wcześniej w R 200 ale że nie pasowały rozmiarowo, to Pan oddał je koledze do R 400.
Właściciel sprzedał R 200 i poszukuje obecnie R25
Pozdrawiam zatem sprzedającego i byłego właściciela felg i dziękuję tym samym za bardzo udany zakup
Niewykluczone (raczej prawdopodobne), że nie będziesz mógł skręcać maksymalnie, gdyż opony będą ocierały o nadkole i podłużnice... o ile w ogóle da się ząłożyć, gdyż mogą ocierać o amortyzator i elementy zawieszenia.
Niewykluczone (raczej prawdopodobne), że nie będziesz mógł skręcać maksymalnie, gdyż opony będą ocierały o nadkole i podłużnice... o ile w ogóle da się ząłożyć, gdyż mogą ocierać o amortyzator i elementy zawieszenia.
Potrzebne beda dystanse...i znowu koszta.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 12:10
Osobiście uważam, że to zły zakup. Naucz się, że płacąc tani, płacisz 2 razy. Opony też raczej śmietniki. Po wzorze napisu UNIROYAL, wydaje mi się, że te opony mają już z 10 lat i będziesz szukał innych opona na wiosnę
Życzę aby Ci dobrze służyły... jednak logika podpowiada, że będą to tylko pobożne życzenia
[ Dodano: Sro Lut 18, 2009 12:11 ]
Zukowaty napisał/a:
Potrzebne beda dystanse...i znowu koszta.
Jak dystanse, to i szpilki, gdyż fabryczne będą na 100% zbyt krótkie (+ robocizna przy wymianie).
A ja mialem podobne, nawet probowalem na forum sprzedac za 150zl i i nikt nie chcial. Oddalem na zlom.
Moje mialy nabite symbole BBS i mialy ET35.
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 12:32
No to żeście mnie teraz pocieszyli Tomi nie chodziło o tanio - po prostu podobały mi się i nadal się podobają, a opony - z wyglądu ich stan oceniam na dobry, poza tym i tak przewidziałem zmianę na 205, tyle że na wiosnę tak jak napisałeś.
P.S. Odczytaj datę produkcji opon i nie oceniaj ich powyglądzie, bo mogą być ładne, tylko z racji wieku strasznie twarde. Na takich oponach będziesz krzyczał do pasażera już przy 60-80 km/h. Szybsza jazda na takich twardych może być szkodliwa dla zdrowia uszu i psychicznego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum