14 juz jutro, czyli spotykamy sie w Sfinksie, parkujemy w podziemnym, tylko jaka godzina pasuje wszystkim 20:00 ?
Na stoliku postawie kartke z napisem Roverki, rzeby sie nie mijac
Kto przyjedzie ?
[ Dodano: Pią Gru 14, 2007 23:57 ]
Relacje ze spotu...
szkoda ze siedziałem sam ...nie przyjechał nikt, Panowie zawiodłem sie...
Czekałem na parkingu był jeden Rover ale chyba zadnego z forumowiczów, czekałem tez w restauracji Sfinks cisza nikt nie podszedł, szkoda...
niepotrzebnie brałem urlop ehh...
kurcze bylem wlasnie specjalnie z kumpelm w czestochowie, bo chcialem byc na zlocie i mi zalezalo, ale nie mialem zbyt dobrego dostepu do neta i mi sie pochrzanilo ze w cinemacity w podziemnym mamy sie spotkac.... w koncu tam trafilem i nikogo nie bylo.... ehhh, zawsze cos... ale bylem w czestochowie i chcialem sie z wami spotkac... jak da sie to rade naprawic to na pewno bede, ale musimy sie telefonami powymieniac.... glupio wyszlo
Panowie nie nerwowo. Trzeba przeprosić kolegę za to, że trudził się bez sensu. Ja straciłem dostęp do internetu złożyło mi się trochę problemów poważnych na głowę i nie zaglądałem tutaj. Ze swojej strony przepraszam. Mam jednak nadzieję, że sie nie zniechęcicie i po nowym roku spotkamy się, ale już po potwierdzeniu swojej obecności. Póki co życze wszystkim częstochowianom i nie tylko wesołych roverkowych świąt!
Pozdrawiam
ps. Przy okazji zauważyłem, że w częstochowie pojawia się coraz więcej Roverków.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam kolegów z Częstochowy
Co prawda jeżdzę Roverkiem od ponad roku ale dopiero teraz trafiłem na to forum. Może mi ktos poradzic jakieś dobrego i sprawdzonego specjalistę w tym naszym mieście, który zna sie na Roverach? Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Witam Wszystkich!!!
Moje pojawienie się tutaj związane jest, z niedawnym pojawieniem się nowego Rover'ka 220 SDi na Częstochowskich ulicach. Postaram się w miarę możliwości śledzić to forum, by móc poznać się z Wami na jakimś spotkaniu częstochowskich Roverków
Pozdrawiam,
Krzysiek
P.S. Czeka mnie w najbliższym czasie wymiana paska rozrządu, i prawdopodobnie poduszek pod silnikiem, możecie polecić mi jakiegoś dobrego mechanika od Rover'ów z naszego regionu?
P.S. Czeka mnie w najbliższym czasie wymiana paska rozrządu, i prawdopodobnie poduszek pod silnikiem, możecie polecić mi jakiegoś dobrego mechanika od Rover'ów z naszego regionu?
Witam,
zajrzyj na Mirowską 34 (stacja kontroli) - ludzie "bawią się" tą marką od lat...
Ja jako, że wyemigrowałem w połowie do Krakowa mechanizuje się u Pawła... chyba jednego z lepszych specjalistów od tej marki. Możesz oczywiście wybrać się do autoryzowanego serwisy czyli BMW MAZPOL, ale tam zedrą z Ciebie ogromną ilość pieniędzy.
WAŻNE!
Wymieniałem rozrząd u jednego z częstochowskich speców jednak samochód zaczął sporo palić. To minus wymiany u mechanika, który nie posiada oprogramowania ROVERKA. Często po wymianie dochodzi bowiem do rozregulowania się kątu wtrysku i opóźnienia zapłonu i silniczek doi jak smok.
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam i mimo tego,iż jestem z odległego od Was Głogowa,to powiem tylko tyle,że poznałem Częstochowę w ubiegłym roku i zakochałem się w niej,na dowód czego odwiedziłem ją dwa razy w 2008 r.Raz autkiem z ciocią,a raz z kolegą rowerami.W tym roku też napewno zawitam na 2-3 dni.Pozdrawiam wszystkich ROVERkowiczów z Częstochowy i dołączam linka do mojej fotograficznej wycieczki po Jasnej Górze i jej okolicach
Codziennie mijam kilka Roverków na naszych częstochowskich ulicach, więc jak zobaczycie ciemno zieloną 200 (5d), a jeszcze nie widziałem u Nas drugiej takiej, to mogę być ja.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum