Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 10:49
ywis napisał/a:
maciekwawa, ą nie chcesz od siebie odsprzedać? I tak R-ke sprzedajesz
Jak będzie kupiec na cale autko to sprzedam, nie wyprzedaje autka na części, bo gdy on sie nie sprzeda na tej aukcji co jest wystawiony nie bede go sprzedawac.
maciekwawa, jestem kobietą.
Więc po kolei - stary tunel odkręca się pod tym wyjmowanym plastikiem? Czy z tyłu - tam gdzie idą jakieś pręciki od ręcznego?
Bez odkręcania kokpitu się nie da? Myślałam, że po prostu wysunę stary tunel a podłokietnik wsunę pod ten plastik gdzie są włączniki szyb.
Tę wkładkę z podłokietnika (masz na myśli schowek?) się po prostu wyciąga? Niczego nie połamię? Rozumiem, że się wyciąga do góry - nie do środka podłokietnika. Nie śmiej się proszę.....
No i może szczegół: do przykręcenia podłokietnika mam po dwie śruby - nie po jednej - a na pewno jest od coupe.
A tak na marginesie: masz piękne auto. Trochę szkoda, że nie poczekałam z zakupem....
792 489 655
Do tego człowieka miałam dzwonić i pytać, bo właśnie miał coś ściągać. Znalazłam gdzie indziej więc sobie darowałam. Zadzwoń. Zapytaj. Sprawa jest świeża więc może się akurat uda. Nie wiem o nim nic poza tym, że ma na imię Paweł. Wystawia części na allegro, ale pamiętam pod jakim nickiem.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 20:23
namiko napisał/a:
792 489 655
Do tego człowieka miałam dzwonić i pytać, bo właśnie miał coś ściągać. Znalazłam gdzie indziej więc sobie darowałam. Zadzwoń. Zapytaj. Sprawa jest świeża więc może się akurat uda. Nie wiem o nim nic poza tym, że ma na imię Paweł. Wystawia części na allegro, ale pamiętam pod jakim nickiem.
co do montazu zadzwon do mnie jutro wszystko ci powiem:)
Dzięki, zadzwonię. Po południu. Jeśli za późno lub za wcześnie to daj znać o której.
ywis, i jak? Ten Danny miał coś interesującego? Jakieś niecałe dwa tygodnie temu rozmawiałam z nim i mówił, żeby dzwonić za dwa, trzy tygodnie, bo powinien akurat przywieźć jakieś coupe.
namiko, dzięki, już sobie napisałem do niego, czy posiada na zbyciu podłokietnik.
p.s. Nie dzwoniłem, bo dopiero co wróciłem z Łodzi, cały dzień w rozjazdach, a teraz w pracy siedzę do 11.00 jutra, więc napisałem do niego maila. Zobaczymy co odpowie, może będę miał to szczęście, że coś będzie
Zobaczymy co odpowie kolega do którego dałaś mi namiary
Może jeszcze do Ostrówka sobie też podjadę, może będzie miał, chociaż ostatnio mówi, że ciężko.
Może jeszcze do Ostrówka sobie też podjadę, może będzie miał, chociaż ostatnio mówi, że ciężko.
Szkoda że od R400 nie psuje, bo tego mają na kilogramy.
Trzymam kciuki.
[ Dodano: Pon Lut 23, 2009 08:23 ] maciekwawa, sorry za brak kontaktu, ale.... mój mężczyzna dowiedziawszy się, że mam gdzieś dzwonić, pytać - zadziałał: powiedział trzy słowa "nie musisz nigdzie dzwonić", wstał w milczeniu, zszedł do garażu, wrócił po pół godzinie i oświadczył - "zrobione".
Mam tylko pytanie - czy u Ciebie przy przesuwaniu siedzeń pokrętła od foteli też lekko trą o ten podłokietnik?
maciekwawa, sorry za brak kontaktu, ale.... mój mężczyzna dowiedziawszy się, że mam gdzieś dzwonić, pytać - zadziałał: powiedział trzy słowa "nie musisz nigdzie dzwonić", wstał w milczeniu, zszedł do garażu, wrócił po pół godzinie i oświadczył - "zrobione".
znaczy kocha ..... skoro tak bez podania i 2 tygodni oczekiwania zrobił
[ Dodano: Wto Lut 24, 2009 10:58 ]
Cytat:
Mam tylko pytanie - czy u Ciebie przy przesuwaniu siedzeń pokrętła od foteli też lekko trą o ten podłokietnik?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum