Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1996
witam
chciałem spytać czy są jakieś zabezpieczenia w moim roverku podłączone do centralnego zamka?? czy po otwarciu go kluczykiem mogą się uruchomić jakieś zabezpieczenia po których nie bedzie chciał odpalić???
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Sty 28, 2011 23:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 08:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Immobilizer się uruchomi jeśli takowy system posiadasz w swoim R. Ja w swoim posiadam i w momencie gdy drzwi otworzę z kluczyka, to auta nie uruchomię.
no dobra znalazlem ten 4-cyfrowy kod i co teraz?? znasz moze procedure jak mam postepowac??? czy nawet majac kluczyk i kod musze jechac gdzien na komputer zeby ten kod wprowadzic??? czy zrobie tu u siebie w garażu???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum