Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Witam serdecznie
Przeglądając aukcje internetowe natrafiłem na kilka w których sprzedawca wymieniał jako jeden z elementów wyposażenia "komputer pokładowy". I tu nasuwa się pytanie - czy jest to pełen komputer (wyświetlacz lcd, spalanie chwilowe, itp) czy też ustrojstwo pokazujące np/ niski poziom płynu od spryskiwaczy, itp). Patrząc się na wnętrze mojego Roverka doszedłem do wniosku że taki komputer powinien znajdować się w zegarach, a konkretnie na środku, dolna część (środkowy "pasek" jest bodajże wykorzystywany w automatycznej skrzyni biegów). Byłbym wdzięczny za ewentualne wyprowadzenie z błędu, bądź też wyjaśnienie do czego służy ta "zaślepka".
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Mar 12, 2011 22:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 23:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum