Wysłany: Czw Lut 26, 2009 00:05 witam:) marsel z Lublina
witam mam na imię Marcel, pochodze z tarkawicy (taka mała wichura w lubelskim ) obecnie mieszkam i studiuje w lublinie
osobiście nie jestem posiadaczem żadnego roverka ale parę dni temu szczęśliwym posiadaczem stał się mój tata
kupiliśmy freelandera (niestety po przekładce) jest z nim pare problemów ale myśle że doszukam się odpowiedzi na moje pytania na forum (wiem już dlaczego parują szyby )
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 00:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzisiaj udało się zwalczyć problem tylnej szyby, nie opuszczała się, nie działała wycieraczka i podgrzewanie, odłączone było wszystko, nie wiem czemu...
teraz jeszcze trzeba pokombinować z doprowadzeniem powietrza z zewnątrz, i ustalicz czemu klima nie działa, to już w weekend
poszperam po forum to się pewnie znajdzie co mam dokładnie zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum