Wysłany: Sob Sty 17, 2009 13:24 [R75] Zmiana baterii w pilocie
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Proszę o informację jak należy zmienić baterię w pilocie i co potem trzeba zrobić.
Znalazłem instrukcje do k400 siere ale to nie to samo.
Nie mogę znalesc ...szukam już parę godzin i nic...przeglądałem posty jeden po drugim ale nom nie moge znalesc. Wystarczy link do danego działu...a może pasuje inny pilot i jest to podpięte do np. k200....coś tam czytałem ale też nie mogłem znalesc..
Mam roverka 75 2000 99r od paru dni i sie troche jeszcze gubie.
czy przy okazji może mi ktoś powiedzieć co to jest koło automatycznej skrzyni biegów po prawej stronie.. taki przełącznik ..na wyświetlaczu pojawia się SD D lub *D co to jest.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 11, 2010 11:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 13:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 15:44
Powiedziałbym szukaj bo było ale ja szukałem i nie znalazłem więc tu masz wszystko opisane
[ Dodano: Sob Sty 17, 2009 15:50 ]
PS. w skrzyni to chyba o to Ci chodzi. I najważnijsze: jako nowy ściągnij sobie RAVE i instrukcję obsługi jest bodajże w technicznym FAQ na głównej stronie
ja po wymianie bateri w pilocie w rover 75 2,0 1999 nie dziala mi wogole pilot wie ktos jaka moze byc tego przyczyna?? albo czy wogole da sie z takim pilotem cos jeszcze zrobic by zadzialal bo dioda wogole sie nie swieci przy pilocie wiec moze pilot uwalony?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum