mariusz418, ha ha ha mopwilem ze palnik zaboli, a ja zyje jak nowy - gorzej bo mnie zmoglo na parkingu na zwracanie zawartosci ale to przez mieszanie z Henkiem ktorego dostalem od ktoregos kolegi za spinki...
Mowilem na spokojnie mamy czas Za tydzien poprawka?
P.S. Wspolczuje Agnieszce co z Toba miala i szwagrowi
Nie Panowie nie robcie siary
Troche to nie wyglada powaznie, jak przyjezdzaja nowe twarze, a tu nasz Czolowy Mechanik Roverkowy wita go czkawka, szeorki krokiem, a na powitanie wali tekstem "A! Kur... nie ma plyny chlodzacego!" "A nie! Jest... ale i tak ku... cieknie"
Nie wiem czy jest nagrane chociaz troche z tego co mariusz418 wczoraj wyprawial
On moglby z AniMruMru wystepowac
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
WRZYSKICH BARDZO PRZEPRASZAM NIEWIEM CO WEMNIE WSTĄPIŁO?
Jak to co?! Procenty wstapily
Nie bylo tak zle Marian Sytuacje z kilkoma kolegami szybko udalo sie opanowac
Nie wiem coscie chlopaki popili, ale jak przyjechalem na stacje BP, to przez 20 min Neoss okupowal kibelek, doprowadzajac do irytacji innych uzytkownikow stacji (tak mi sie zrymowalo z rana).
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
No i subek Harman robi nadmuch w bagazniku bo kolega myslal ze do dmuchawa
Kazdy ma prawo sie mylic. Kolega zostal wyprowadzony z bledow. Chociaz wyliczanka Mariusza mogla go nieco zniechecic do kolejnych przyjazdow. Ale nowy kolega sroce spod ogona nie wypadl i na pewno sie jeszcze nie raz pojawi
Najwazniejsze, ze auto mu sie podoba, nie sprawia problemow jak narazie (mimo ze ma 5 dni) i pomimo, ze osiagi ma mizerne (w porowananiu z jego poprzednimi) to i tak cieszy sie ze go ma. Tomi potwierdzil mu wyciek spod termostatu i jak bedzie kolega na przegladzie to na pewno baczniej sie temu przyjzy.
Auto kolegi z R75 WWL tez fajnie mruczalo i kapec ladny mialo
Witam wszystkich
ładnie po przeczytaniu tego co mój Marianek wczoraj wyprawiał aż mi głupi za niego .
P.S. Wspolczuje Agnieszce co z Toba miala i szwagrowi -----NOESS po prostu rozpakowałam go z ubrania podstawiłam miseczkę i do łóżka wpakowałam ,
Pozdrawiam
A może obiecasz, że będziesz zbierał po sobie puszki, butelki ? Tak, aby inni nie musieli robic tego za Ciebie... Nie wiem kto wypił wczoraj ostatniego łyka z tej flaszki, ale parking nie wygladał ciekawie jak się rozjechały samochody. Butelka, puszki... aż wstyd pisać. Wszystko fajnie, zabawa, integracja, ale kutlura osobista to podstawa...
Mariusz, no słodki wczoraj byłeś
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum