Żałujemy!
Ja byłem ostatnio w listopadzie i też było pięknie, ale Bieszczad pod śniegiem jeszcze nie widziałem własnymi oczami... Ale zobaczę! Obiecuję sobie
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
AndrewS, byl taki plan, ale okazalo sie ze jestesmy przez przejazd przez Błążową strasznie w d... z czasem a czekał na nas nasz synek. Szkoda, ze sie spieszyliśmy bo miło byłoby się zobaczyć.
Przemek_Docent, mamy dla Ciebie przesyłeczkę od Markzo. Zapraszam po odbiór na spot albo na PW to się dogadamy.
walkie, emm. nic nie dostałem. Dostałem numer od Markzo - chyba że jemu podsyłałaś
No ja nie dałem rady dojechać ale bardzo miło było poznać Kruszona wraz z szanowną Małżonką przefajni ludzie! i dziękuję, za przesyłkę, jak wszytsko skończę to pokaże do czego się przyczniłeś
A z numerem było tak: pytanko na sexboxie i szybka odp Walkie, bo Przemek miał tylko na gadacza numer
Pozdrówka i do następnego !
PS. i następnym razem już się od kawki nie wymigasz Kruszon!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum