Wysłany: Nie Mar 08, 2009 20:46 [R200] Wyciek oleju z pod kopułki aparatu R216si 96r
Witam serdecznie wszystkich członków forum : . Choć to mój pierwszy post od dłuższego czasu bacznie czytam opisywanie tu problemy.
Mój problem polega na wycieku oleju z pod kopułki aparatu w skutek czego roverek dławi sie i nie dostaje prądu. Proszę o pomoc w doborze odpowiedniego uszczelniacza znajdującego się za palcem gdyż nie mogę go nigdzie dostać.Silnik 1.6 16V 112KM. Pozdrawiam Kuri.
_________________ Mały ale jary --- tyle o moim 216 :)
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 20:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok spoko ale ja jak odkręcę kopułkę to mam czarny simering czy tam oring. A z tego co widzę to czarne są też w sprzedaży wiec czy to napewno jest z tej strony tył
No to czekam na przesyłkę od Tomateam zamówiłem ten czerwony zgodnie z poradami kolegów z forum. Być może poprzedni właściciel założył uniwersalny i dla tego jak zdejmę kopułkę to widzę czarny uszczelniacz. Sprawa dość poważna gdyż rowerek wypluł mi przez niego sporo oleju ( ok. 3l ) . Pozdrawiam serdecznie kolegów z forum za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum