Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 219 Skąd: Kraków/Lublin
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 10:46 [ALL] Kraków - gdzie zrobić przegląd?
Przyszedł czas na nową pieczątkę w dowodzie rejestracyjnym.
Gdzie w Krk. polecacie zrobić przegląd żeby nie było problemów z brakiem tylnych zagłówków?
_________________ Zdrowy sen nie tylko przedłuża życie, ale i skraca dzień roboczy.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 10:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 43 razy Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 310 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 13:39
morris napisał/a:
Gdzie w Krk. polecacie zrobić przegląd żeby nie było problemów z brakiem tylnych zagłówków?
Ja robię cały czas u Węgrzyna przy Okulickiego (ale mam zagłówki z tyłu) znajomy tam jest diagnostą i nigdy z niczym nie miałem problemów żeby mi nie przeszedł przeglądu, nawet jak chciałem na własne życzenie by zrobili kompleksowy przegląd to i tak nie było się do czego przyczepić. Odradzam Ci jazdę na stacje okręgowe przy ul. Pilotów i na terenie PTS przy Hucie.
xtek, żaden diagnosta nie podbije Ci dowodu jak masz pękniętą szybę, poza tym przy każdej kontroli policyjnej od razu masz wzięty dowód
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 18:03
Hmm, jezdze juz tak dwa lata po calej Polsce i za granica a dowod wciaz mam. Dwa przeglady tez przeszedlem, ale nie w Krakowie. Szybe chcialem wymienic ale w Jaanie chca 800zl z montazem... Jakby gdzies bylo za ok. 400zl z montazem to bym sie nie zastanawial, ale nie dam za szybe tyle co moglbym dac zeby dolozyc do auta klimatyzacje...
Źle szukasz. Pojeździj po kilku zakładach co robią szyby, najlepiej prywatne, małe. Szyba około 300-400 zł plus robota 100 zł. To jest max. A po za tym dziwie się, że podbili badanie z pękniętą szybą. Mi raz za to policja dowód zabrała i nie było gadania, że pękła 5 dni temu. Wymienić i tyle.
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 20:20
Moje pekniecie jest pod wycieraczkami - wiec nie widac. Ma dlugosc prawie od kierownicy do samego konca - do pasazera. Nie powieksza sie, wiec nie ruszam. Szukam szyby, pisalem w innym watku
Pomógł: 54 razy Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 942 Skąd: Zabierzów
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 22:57
arczi83 napisał/a:
Ja robię cały czas u Węgrzyna przy Okulickiego
Też tam byłem na pierwszym przeglądzie (pierwsza rejestracja w kraju) i we wrześniu '08. Szybko,sprawnie i bez problemowo.
Ojciec tam jeździ na przeglądy od 2002 roku i tylko raz miał problem bo coś tam w zawieszeniu nie tak ale zrobili na miejscu bo mieli taką część.Nie pamiętam co to było ale nie drogo go wyszła ta część + robocizna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum