Wysłany: Czw Mar 19, 2009 00:20 22.03.2009 Warszawa - CH Bemowo/Carrefour g.20
Witam! Kto chętny? Ja nie wiem czy będę - dużo zależy od tego jak się potoczą losy z czarną panterką, bo na razie nie wygląda to wszystko najlepiej W piątek panterka odwiedza doktora Mariana i się zobaczy...
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 00:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spocik jutro a odzewu ~=0 Sadzac po ostatniej frekwencji wypowiadac w watkach o spotach bedą się tylko Ci których NIE będzie. Wnoszę z tego, że będą wszyscy
Mam pytanie, czy ktos moglby mi pomoc odpowietrzyc sprzeglo na spocie ?
Nie mam kluczy odpowiednich, nie mam strzykawki i wezyka.
Cos tam wiem, ale nigdy sam tego nie robilem
Ps.
Mariusz418 - moze bedziesz i mialbys chec pomoc.
Potrzebuje na kilka dni odpowietrzyc sprzeglo.
Uciekl mi plyn i sie powietrze dostalo. Plyn dolalem, ale nieodpowietrzylem.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
strzykawki 20 ml mam i moge zabrac, za wezykiem sie rozejrze w garazu, mialem swojej kontrukcji by odlewac do skrzyni , ale nie wiem czy podejdzie u ciebie
przywiez kamere i statyw proooooosze
napisz jakie klucze potrzebne to moge tez zabrac jak bede mial
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Chcialbym znowu serdecznie podziekowac koledze mariusz418 za pomoc przy odpowietrzeniu sprzegla. W tej chwili sprzeglo chodzi mi tak jak powinno... nawet nie
miele sie przy manewra i polsprzegle... no ale wiem, ze to kwestia czasu wiec pompke
od BMW i tak wsadzam, o czym wiecej napisze w innym watku.
Oczywiscie dziekuje takze kolegom za udostepnienie narzedzi, latarki oraz wezyka do strzykawki.
A teraz mala przestroga dla tych co nie placa w terminie za czesci w TomaTeam
[ Dodano: Nie Mar 22, 2009 23:57 ]
Ps.
Oczywiscie serdecznie zapraszamy wszystkich Roverkowiczow z Warszawy i okolic na cotygodniowe spoty
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum