Wysłany: Pon Mar 30, 2009 17:27 [Freelander] Rozpiska bezpieczników
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam,
Potrzebuję pilnie rozpiskę tablicy bezpieczników w/w Freelandera, ewentualnie podpowiedzi czy to faktycznie bezpieczniki jeśli nie podświetla mi licznika kilometrów, zegarka i pokręteł nawiewów. W sumie to jeszcze te dwie lampki "boczne" (niby do książek, map) w podsufitce też nie świecą.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
Rafał
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 19:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 17:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wstawiam z polskim tłumaczeniem
Wieczorem obrobie to ładnie w PDF.
Mam taki pomysł by założyć temat
Poradniki PDF Freelander i wrzucać tam wszystkie poradniki i schematy jakie przygotuję.
Co sądzą o tym admini
Temat mozna by podłączyć pod FAQ.
Prosze któregos z adminów o informację na PW, a ja ładnie pozbieram poradniki i przygotuję taki temat.
Poradniki będą na bazie własnych doświadczeń i doświadczeń znajomych użytkowników Freelandera.
Myślę że taki post z uporządkowanymi poradnikami znacznie ułatwi odnalezienie tego co potrzeba i zachęci do używania tego autka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum