W sumie mieszkalem kiedys w Czechach, chodzilem tam do podstawowki. Korci mnie troche, zeby odwiedzic stare smieci...............
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
poprosze Teba dla poznamky na Vasze forum, zadny z roveristow z PL nie jest tego czasu rejistrovany, czy ktos przijecha dla nas ? Czy tak, prosze o mail, dla mna... Lyczba samochodow i person, czy inkl.
catering bo nie. Czy chcialy rezerwovac hotel, etc.
Dziekuje za pochopenie.
---------------
to sie decydowac co i jak
1. MANIAQ ! pojechalbym na tor potem do Pragi na nocleg pisac co myslicie o tym
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
1. MANIAQ ! pojechalbym na tor potem do Pragi na nocleg pisac co myslicie o tym
Ja juz znalazlem nocleg w Usti Nad Labem.
Dogadam sie jeszcze z druga polowka i podejme decyzje.
[ Dodano: Sob Kwi 11, 2009 13:41 ]
Ok, ja jade z narzeczona nasza 620!
Zarezerwowalem pokoj na 8, 9, 10 w Usti Nad Labem
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Okazalo sie, ze nie ma miejsc w Usti Nad Labem i moja rezerwacja zostala odrzucona, ale zarezerwowalem 8 9 10 w hotelu w Most. Dostalem potwierdzenie rejestracji. Ilygas mozesz rezerwowac przez internet w hotelu Cascade www.hotel-cascade.cz
Ja jade. Chetnie bym sie gdzies po drodze spotkal, poniewaz nie chce gadac na roamingu w Czechach.
To moze ktoś napisze konkretnie co, gdzie,kiedy i za ile bo chętnie bym sie wybrał z wami na taką imprezke.
Może ktoś sie pokusi o organizacje naszej grupy ?
Ja mowie po Czesku, ale nigdy nie bylem na zadnym zlocie i nie rwe sie do organizacji. Moge komus pomoc najwyzej.
[ Dodano: Nie Kwi 19, 2009 01:45 ] piotr8 Wiecej inforacji masz przeciez podanych na pierwszej stronie tego tematu:
Wejscie razem z zabawami na torze 490kc za samochod, czyli okolo 70zl.
Wejscie na sama impreze bez jazdy po torze 150kc, czyli okolo 20zl
Nie przeliczalem w zaden sposob waluty, wiec ceny sa tylko okolo.
Impreza jest 9 maja w Most. Na polnocny zachod od Pragi.
Mozesz wynajac pokoj w hotelu w Most.
Hotel nazywa sie Cascade. Na ich stronie mozna dokonac rezerwacji. Cena to okolo 1000kc za dobe za osobe, czyli okolo 150zl. Mozesz liczyc na upust 10% za hotel jako uczestnik imprezy. www.hotel-cascade.cz
Mam pomysl, zeby sie jakos zorganizowac i spotkac, moze przy granicy???
Napewno trzeba potwierdzic rezerwacje czeskiemu koledze Martinowi, wiec proponuje zeby sie wpisaly chetne osoby i jakos trzeba zaczac dzialac.
Dzisiaj w Top Gear przeczytalem opis Rovera 75 i jest napisane, ze mamy swietny klub internetowy, niezla atmosfere na zlotach i dosc ciekawe watki na forum, wiec pokazmy naszym poludniowym sasiadom, ze to prawda!
pereziu, tak wszystko jest ok tylko mi chodziło wlasnie o to czy jakoś sie organizujemy i jedziemy jako grupa, wtedy mozna znaleźć jakiś tańszy hotel wiadomo jako grupa można negocjować ceny, no i powiedzmy w niedziele jakieś zwiedzanie Pragi czy coś takiego ?
moja porpozycja byla taka, by nie zostawac w miejscowosci Most, tylko przeniesc sie do Pragi na nocne lazenie po knajpkachi latwiej nastepnego dnia o zwiedzanie
Ja jestem za! Mam co prawda zrobiona rezerwacje z Cascade, ale nic nie placilem. Napewno wole jechac grupa niz sam, a szczegolnie dlatego, ze pozniej nie bedziemy musieli sie szukac na imprezie.
[ Dodano: Pon Kwi 20, 2009 15:28 ]
Moge poszukac noclegu w Pradze i zrobic rezerwacje dla calej grupy, ale potrzebuje wiecej info. Chcemy hotel, czy hostel. Jak hotel to ile gwiazdek. Czy zalezy nam tylko na tym, zeby sie przespac i umyc??? Ile pokoji i po ile osob???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum