Witam forumowiczów. Mam jedno pytanko, czy jest jakis schemat jak sciagnac tapicerke z drzwi od kierowcy? moze to jzu bylo ale nie moge znalezc z góry dzieki.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 14:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
musisz odkrecic wszystkie widoczne srubki, delikatnie podwazyc plasticzek w klamce i tam ukryte są jeszcze dwie. Pozniej delikatnie odciagac od dolu zeby zekoczyl z zatrzaskow pozniej odciagnac do gory i zejdzie
Otworz calkiem szybe bo to pomaga
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
pietro, te linki co podałeś są do 200 a jak to jest w 25 bo też sie przymierzam do wyciszania ale jak na razie nie mam pomysłu jak je rozebrać, ktoś napewno już to robił
piotr 8, w R25 3drzwiowym - 1. zdjac (delikatnie pociagnac lub podwazyc) plastik z uchwytu zamykania drzwi (pod spodem sa sruby), 2. odkrecic wszystkie widoczne sruby po bokach i na dole boczka (chyba 4), 3. boczek na dole od wewnatrz jest mocowany do blachy na zatrzaski - pociagnac do siebie dosyc energicznie ale zwyczuciem bo lubia pekac 4. trojkat od lusterka elektrycznego powinien juz dac sie wysunac (troche do gory i w bok), 5. boczek wyciagamy do gory (troche trudnosci moze sprawic ten pipsztyk do zamykania-u mnie nie chcial przejsc przez otwor, mozna probowac takze na schowanej szybie). Skladac w odwrotnej kolejnosci i nie zapomnij o trojkaciku. Powodzenia
martens, czyli ten trójkącik jest tylko na zatrzaskach ?
i jeszcze punkt 1, chodzi to tą "klamke niklowaną" czy o ten uchwyt za który ciągniesz żeby zatrzasnąć drzwi ?
piotr8, trojkacik (w el. lusterkach) u mnie nie ma zatrzaskow - blokuje sie w narozniku i jest docisniety od dolu przez boczek. Pkt. 1 chodzi o uchwyt do zatrzaskiwania - z imitacja drewna. Demontaz oslony plastikowej naokolo niklowanej klamki nie powinien sprawic zadnych trudnosci - u mnie po prostu sama poluzowala sie przy probie odchylenia boczku.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum