najlatwiej i najblizej dla lublina, bedzie parking Lidl, jadac od lublina po prawej stronie jeszcze przed rondem kolo strazy i stacji orlen, nawet jesli przejedziecie to na rondzie sobie zawrócicie
godzina np 19
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Potwierdzam swoje przybycie, będzie także Bidi. My wyjeżdżamy 18.45 z LU (wcześniej niestety nie da rady) to z 15 po będziemy. Jakby co ktoś ma radio, żeby Was łapać?
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Ech i u mnie nie lepiej. Straszne szumy na matrycy przy takiej czułości. No ale dwa są Popieram spocik udany, chętnie się jeszcze kiedyś do Puław wybierzemy, mam nadzieję, że jeszcze większą ekipą
Ostatnio zmieniony przez misi3k Sob Kwi 11, 2009 17:06, w całości zmieniany 2 razy
zabawa byla przednia ,
najtrudniejsze zadanie trafilo sie miskowi, mial zwerbowac, jak sie pozniej okazalao, Pania z dzieckiem
szkoda ze w koncu nie bylo glownego prowodyra tego spotkania czyli fisha
pozdrowienia dla wszystkich ktorzy dostali ulotki, a w szczegolnosci dla wlasciciela R620 i R75
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Bardzo Was koledzy przepraszam, ale wszystko mi się pochrzaniło... Musiałem dymać wieczorem do Wawy. Mam nadzieję, że następnym razem uda się spotkać i poznać. Pozdrawiam i jeszcze raz sorewicz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum