Ja bym moze pojechal, ale tramwajem, bo sie Rovek sklada pod Garwolinem, a sej sie spsul. Zobacze jak kursuja tramwaje i moze sie bym pojawil, tylko zeby sie nie okazalo, ze bede sam
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
kochani to sprecyzujcie sie bo to juz pora byloby fajnie gdyby ktos był. ja to jestem w sumie na miejscu ale nie wiem czy mam chłopa z 2 konca miasta ciagnąc
_________________ Roverek 216 coupe - piękna ta bestia
to ja powiem tak- jak sie urwe z kolacji rodzinnej , to i tak w POMach popracuje. ale nie obiecuje. na pewno nie bede na 20, pewnie po 21 blizej 22... moze.....
wiec na mnie nie liczcie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To jak to wczoraj z frekwencją było? W sumie wieczorem nie miałem nic ciekawego do roboty, ale dopiero przed chwilą zauważyłem ten temat. Istne gapiostwo z mojej strony, bo byłem przekonany, że w święta nikt nawet nie myśli o spocie, a tu niespodzianka Jakbym wiedział wcześniej, to bym się pojawił...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mnie nie bylo, bo sie okazalo, ze nie umiem jezdzic komunikacja
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja musze wyjsc z domu i bede bez dostepu do neta. Jak sie ustawicie na sztywno to prosze i smsa na 512-769-813 i ja tez sie pojawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum